Laatst geüpdated op april 12, 2023 door Wendy Bogers

We hebben een investering van 500.000 euro aangetrokken

Dit is wat we ermee gaan doen voor onze klanten

Afgelopen jaar is fantastisch jaar voor Ligo geweest. Happy customers, keer 3 gegroeid, duizenden ondernemers geholpen met juridische zaken, een killer Ligo team gebouwd en als oprichter op nummer 39 in de Forbes lijst van 100 Women Founders In Europe To Follow.

En dit is nog maar het begin! Met de investering gaan we immens slimme software ontwikkelen, zodat je als ondernemer alle juridische zaken met betrekking tot je klanten, aandeelhouders, leveranciers en werknemers volledig kan automatiseren.

Ook interessant:

  1. Je voordeel halen uit het ‘nieuwe normaal’
  2. Wat verandert er in 2021 voor jou als ondernemer?
  3. Verzekerd van juridisch correcte documenten

Hoe het begon..

In 2015 startte we met een platform waar je als startende ondernemer je bedrijf kon oprichten en direct je benodigde contracten kon downloaden. Wie advies wilde van een advocaat, kon gratis telefonische consulten aanvragen als member van Ligo.

Nu hebben we duizenden gebruikers en worden er maandelijks honderden BV’s opgericht en contracten gedownload via het platform. Onze missie is vanaf het begin eenvoudige toegang tot hoge kwaliteit juridische diensten voor bedrijven geweest.

Tijd voor the next level van ons product

Naast het verbeteren van bestaande diensten, gaan bedrijven met personeel straks veel tijd besparen met Ligo. We automatiseren het gehele juridische onboarding en offboarding proces van werknemers. Benieuwd? Bekijk het hier.

Komend jaar zullen we verder investeren in machine learning. Met slimmere software kan je alle juridische aspecten gaan regelen met betrekking tot je relaties met klanten, leveranciers, aandeelhouders en werknemers. Wij zijn erg enthousiast over de waarde die dit gaat hebben voor jullie als klanten van Ligo.

Thank you!

We willen de klanten van Ligo enorm bedanken! Wellicht ben je tegen imperfecties van Ligo aangelopen, maar ben je bij ons gebleven tot aan de dag van vandaag. We kunnen je beloven dat je de komende tijd hele mooie features kan gaan gebruiken en verbeteringen van bestaande features zal gaan zien. Met deze investering gaat het passievolle Ligo team door met elke dag hard werken om jou succesvol te kunnen laten ondernemen.

Wendy Bogers
Laatste berichten van Wendy Bogers (alles zien)