Award winning platform
Rating

Klanten beoordelen Ligo gemiddeld met een 9.1 Kiyoh logo

Statutenwijziging Naam voor € 349,-

 • Alle kosten inbegrepen
 • Persoonlijk overleg met notaris
 • Begeleiding van juristen bij de statutenwijziging
Abnlogo mono
Financieel dagblad1 mono
Elsevier logo mono
Quotelogo mono
Next web mono
Legal tech1 mono
Sprout1 mono
Startup juncture mono
Nieuws nl1 mono
Silicon canals1 mono

Statutenwijziging naam in drie stappen door een van de beste notarissen van Nederland

 • 1 1. Beantwoord online vragen Binnen 5 minuten doorloop je een vragenlijst waarna je direct een concept-akte in je dashboard ontvangt.
 • 2 2. Langs een notaris voor identificatie Bij de door jou gekozen notaris ga je langs voor identificatie. De notaris neemt de statutenwijziging met je door.
 • 3 3. Statutenwijziging naam en ontvangst akte De notaris passeert de akte tot statutenwijziging en plaatst deze veilig in je dashboard.
Logo

Statutenwijziging Naam

Persoonlijk advies notaris

Direct conceptakte

Alle benodigde contracten

Onbeperkt telefonisch advies fiscalisten en advocaten

Geen member

€ 349

Member maandelijks *

€ 349

GRATIS

GRATIS

Member jaarlijks *

€ 349

GRATIS

GRATIS


* Wil je meer weten over de voordelen voor Ligo members? Klik dan hier voor meer informatie

Wat onze klanten over ons zeggen:


Kiyoh logo
Jelle 5

PERFECT!

Beoordeling:

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.

Rembert 3.5

GOED!

Beoordeling:

Heldere standaardcontracten in het Nederlands en Engels. Ligo heeft ons daarmee al heel veel tijd en geld bespaard.

Leo 4.5

PERFECT!

Beoordeling:

Zeer goede dienstverlening, en erg handig dat alle juridische zaken onder één paraplu worden aangeboden.


Waarom kiezen voor Ligo?

Ligo is je partner in legal. Bij ons kun je terecht voor al jouw juridische zaken en vragen. Naast de eenvoudige en snelle naamswijziging, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met de statutenwijziging naam. Je kan met ons bellen, emailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

De beste notarissen

We werken met de beste notarissen van Nederland om ervoor te zorgen dat jouw statutenwijziging naam vlekkeloos verloopt en je verzekerd bent van een goede start. Onze notarissen zijn gevestigd door heel Nederland.

Legal workflows

Weten welke stappen je moet nemen als je een samenwerking aangaat of met een onbetaalde factuur zit?Gebruik onze workflows! De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen zodat je niets vergeet.

Contracten voor je BV

Regel binnen een paar minuten contracten op maat voor je BV met onze slimme software. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Hoe werkt het?

 • Online vragenlijst over statutenwijziging naam


  Bij Ligo kunt je online je gegevens invullen om de statuten te wijzigen in verband met een naamswijziging van een BV of stichting. Er zullen een aantal eenvoudige vragen gesteld worden, zoals: Wat zal de nieuwe naam zijn van de BV of stichting? Welk orgaan is bevoegd tot het wijziging van de statuten? Zijn de statuten al eerder gewijzigd?

 • Documenten statutenwijziging naam


  Nadat de vragen zijn beantwoord over de statutenwijziging en je betaald hebt, ontvang je direct relevante documenten in je dashboard, zoals de conceptakte en een volmacht. De gekozen notaris neemt telefonisch contact met je op om de naamswijziging door te nemen en een afspraak te maken.

 • Identificatie bij notaris


  Bij elke notaris in Nederland kun je langs om je te identificeren en een volmacht te ondertekenen. Bij onze notarissen in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht of Borne is dit gratis. Je kan daar een afspraak maken of bij een andere notaris bij jou in de buurt (de kosten hiervan liggen meestal tussen de €25 en €50). Daar kun je een volmacht ondertekenen en je identificeren. Een notaris is wettelijk verplicht tot identificatie vóórdat hij aan de slag gaat. Je kan je identificeren met een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Voor Nederlandse ondernemingen gaat dit via een uittresksel van de Kamer van Koophandel.

 • Statutenwijziging naam


  De notaris passeert de akte van statutenwijziging, waarna dit wordt doorgegeven bij de Kamer van Koophandel. Je ontvangt direct alle finale documenten in je Ligo dashboard.

 • Niet in Nederland woonachtig


  lndien de gevolmachtigde of vertegenwoordigingsbevoegde die optreedt namens het orgaan dat bevoegd is tot statutenwijziging naam niet woonachtig is in Nederland, staat deze niet vermeld in de Basisregistratie Personen (BRP). De notaris dient dan de verificatie handmatig uit te voeren. De extra kosten voor het geval een gevolmachtigde of vertegenwoordigingsbevoegde een natuurlijk persoon is én woonachtig in het buitenland is, zijn €39,-. De extra kosten voor het geval een gevolmachtigde of vertegenwoordigingsbevoegde een rechtspersoon is én gevestigd in het buitenland is, zijn €499,-.

 • Maatwerk


  Wil je meerdere artikelen wijzigingen in de statuten of heb je andere specifieke wensen? Neem dan contact met ons op via onze chat, bel ons op 020-3031043 of stuur een email naar info@ligo.nl om na te vragen wat de precieze kosten van je wensen zijn.