Over ons

Welke contracten heb ik nodig? Bij wie kan ik juridisch advies inwinnen? Gaat het geen vermogen kosten? Bescherm ik mijn onderneming wel optimaal? Is deze advocaat wel goed?

Juridische zaken kunnen veel tijd in beslag nemen en kostbaar zijn. Daarnaast leiden ze jou als ondernemer af van hetgeen waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen. Wij vinden dat elke ondernemer de mogelijkheid moet hebben om zijn bedrijf te beschermen tegen risico’s:

  • voor een betaalbare prijs
  • op een makkelijke manier
  • zonder tijd te verspillen

Kwaliteit voor betaalbare prijs. Met onze technologie zorgen we ervoor dat duizenden MKB-ers elke dag veel tijd en geld besparen, zodat zij dit in hun bedrijf kunnen stoppen. Of je nu een BV op wil richten, een contract of advocaat nodig hebt, je regelt het makkelijk en snel voor een betaalbare prijs bij Ligo: de partner in legal voor ondernemers.

Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via info@ligo.nl. Het Ligo team is elke dag bezig om onze service nóg beter te maken.

Ligo voor het Oranje Handelsmissiefonds in samenwerking met ING, KLM, MKB Nederland en Ministerie van BZ.

Mark Rutte over Ligo:

Bij de opening van startuphub TQ in Amsterdam ontmoette ik één van deze ondernemers: Wendy Bogers. Ze is oprichter van Ligo, een online platform met juridische diensten voor ondernemers. Voor een fractie van de tijd, kosten en complexiteit van traditionele juristen kunnen ondernemers online allerlei zaken regelen bij haar bedrijf. Typisch zo’n dienst waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht?

Award winning platform

  • Winner Dutch Legal Challenge
  • Startup of the month YoungStartup
  • Nominee semi final Legal Tech Startup Awards
  • Nominee semi final TheNextWeb
  • Nominee semi final TheNextWomen

Het Ligo team

Wendy

Oprichter & CEO

Na 8 jaar advocatuur, waaronder bij Baker & McKenzie, heeft Wendy Ligo opgericht. Haar missie is de juridische markt veranderen. Ze werd genoemd als nr. 39 in de Forbes lijst van 100 Female Founders to Watch en won de Dutch Legal Challenge.

Colin

CTO

Colin is een ervaren software engineer van het eerste uur. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in development en het samenstellen en ontwikkelen van teams.

Sanne

Legal Manager

Sanne houdt zich bezig met alle legal zaken van Ligo. Met haar achtergrond als advocaat en project manager zet zij haar kennis en skills in om het product te verbeteren en ondernemers succesvoller te maken.

Robert

Head of Growth

Voordat hij bij Ligo begon, heeft Robert verschillende jaren bedrijven geholpen bij het behalen van hun doelen met behulp van marketing en analyses. Als Head of Growth focust Robert zich op de groei van Ligo en het behalen van Customer Success.

Pim

Finance

Pim is verantwoordelijk voor alle financiële zaken van Ligo. Heb je een vraag over een betaling, factuur of iets anders dat financieel gerelateerd is, dan kan Pim je altijd helpen!

Beaudine

Lead support

Beaudine is afgestudeerd in Politics, Psychology, Law & Economics en zorgt er samen met haar support team voor dat alle klanten worden geholpen met al hun vragen rondom juridische zaken. Of je nu hulp wilt bij de oprichting van een BV of advies nodig hebt over de privacywetgeving, Beaudine kan je altijd helpen!

Suzanne

Juridisch Medewerker

Suzanne is onderdeel van het support team en helpt met het ontwikkelen van nieuwe contracten. Heb je een vraag over het opzetten van jouw BV of een ander onderdeel van het ondernemerschap, dan is Suzanne er om je te helpen!

Justus

Full-stack Developer

Justus is een full-stack developer met meer dan 4 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van datagedreven oplossingen voor verschillende bedrijven over de hele wereld. Bij Ligo is hij verantwoordelijk voor het doorvoeren van behoeften van de klant op de website.

Ben

Full-stack Developer

Full-stack Developer Ben heeft 4 jaar ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven over de hele wereld en is bij Ligo verantwoordelijk voor het bouwen van een platform dat aansluit op de behoeften van de klant.

Tom

Juridisch Medewerker

Tom werkt in het support team van Ligo waar hij enthousiast antwoord geeft op de vragen van alle klanten. Daarnaast voert hij een onderzoek uit naar de regels van de AVG en hoe deze het meest efficiënt toegepast kunnen worden binnen een bedrijf.