Juridische diensten voor iedereen beschikbaar maken

Juridische zaken kunnen tijdrovend, complex en duur zijn. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op betaalbare en gemakkelijke toegang tot hoogwaardige juridische diensten om zichzelf, hun familie en hun bedrijf te beschermen:

  • Voor een betaalbare prijs
  • Snelle en eenvoudige toegang
  • 7 dagen per week support beschikbaar

Wendy Bogers, oprichter Ligo

Bij Ligo hebben we de missie om hoogwaardige juridische diensten voor iedereen beschikbaar te maken. Ik heb Ligo opgericht om iets te veranderen, en gebruikmaking van technologie was de sleutel. We veranderen de manier waarop mensen hun juridische zaken regelen. Hiermee zorgen we ervoor dat zij zichzelf, hun familie en hun bedrijf kunnen beschermen. Ik ben blij dat we met Ligo diensten hebben ontwikkeld waar tienduizenden mensen dagelijks op vertrouwen. We maken het gemakkelijk om een ​​juridisch document op te stellen, om je testament te regelen, je bedrijf op te richten of een advocaat te vinden. Ons team werkt elke dag hard om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om hun juridische zaken te regelen, zodat onze klanten zich kunnen focussen op de belangrijkste zaken: Voor hun familie zorgen en bedrijven bouwen.


Zoals opgenomen in

Nederland’s meest beoordeelde BV expert op Google reviews

Sinds onze deuren in 2015 zijn geopend, hebben we hard gewerkt om de beste gebruikerservaring te creëren voor onze gebruikers om hun juridische zaken te regelen in Nederland. Elke dag werken we er hard aan om het onze klanten het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

National Will Writing Firm of the Year 2019 award

Ons team

Het Ligo team bestaat uit onder andere uit advocaten, juristen, consultants, data analisten en developers. We hebben een open en eerlijke cultuur waar elke dag met passie en veel enthousiasme wordt gewerkt. Zo zorgen zij ervoor dat Ligo klanten het beste advies krijgen en een waanzinnige ervaring hebben. Onuitputtelijk streven zij er naar om zoveel mogelijk mensen te helpen op juridisch gebied.


Mark Rutte over Ligo

"Bij de opening van startuphub TQ in Amsterdam ontmoette ik één van deze ondernemers: Wendy Bogers. Ze is oprichter van Ligo, een online platform met juridische diensten voor ondernemers. Voor een fractie van de tijd, kosten en complexiteit van traditionele juristen kunnen ondernemers online allerlei zaken regelen bij haar bedrijf. Typisch zo’n dienst waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht?"

Onze diensten

BV oprichten

Bescherm je privé vermogen en geniet van fiscale voordelen.


Richt een BV op

Contracten

Maak een contract op maat in enkele minuten en onderteken het online.


Download een contract

Testament

Bescherm je naasten met een offcieel en geldig testament.


Regel je testament