Over ons

Welke contracten heb ik nodig? Bij wie kan ik juridisch advies inwinnen? Gaat het geen vermogen kosten? Bescherm ik mijn onderneming wel optimaal? Is deze advocaat wel goed?

Juridische zaken kunnen veel tijd in beslag nemen en kostbaar zijn. Daarnaast leiden ze jou als ondernemer af van hetgeen waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen. Wij vinden dat elke ondernemer de mogelijkheid moet hebben om zijn bedrijf te beschermen tegen risico’s:

  • voor een betaalbare prijs
  • op een makkelijke manier
  • zonder tijd te verspillen

Kwaliteit voor betaalbare prijs. Met onze technologie zorgen we ervoor dat duizenden MKB-ers elke dag veel tijd en geld besparen, zodat zij dit in hun bedrijf kunnen stoppen. Of je nu een BV op wil richten, een contract of advocaat nodig hebt, je regelt het makkelijk en snel voor een betaalbare prijs bij Ligo: de partner in legal voor ondernemers.

Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via info@ligo.nl. Het Ligo team is elke dag bezig om onze service nóg beter te maken.

Ligo voor het Oranje Handelsmissiefonds in samenwerking met ING, KLM, MKB Nederland en Ministerie van BZ.

Mark Rutte over Ligo:

Bij de opening van startuphub TQ in Amsterdam ontmoette ik één van deze ondernemers: Wendy Bogers. Ze is oprichter van Ligo, een online platform met juridische diensten voor ondernemers. Voor een fractie van de tijd, kosten en complexiteit van traditionele juristen kunnen ondernemers online allerlei zaken regelen bij haar bedrijf. Typisch zo’n dienst waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht?

Award winning platform

  • Winner Dutch Legal Challenge
  • Startup of the month YoungStartup
  • Nominee semi final Legal Tech Startup Awards
  • Nominee semi final TheNextWeb
  • Nominee semi final TheNextWomen

Het Ligo team

Wendy

Oprichter & CEO

Na 8 jaar advocatuur, waaronder bij Baker & McKenzie, heeft Wendy Ligo opgericht. Zij streeft er dagelijks naar om bedrijven eenvoudige toegang te geven tot hoge kwaliteit juridische dienstverlening om ze te helpen bij hun succes.

Colin

CTO

Colin is een ervaren software engineer van het eerste uur. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in development en het samenstellen en ontwikkelen van teams.

Annemarie

Customer Success Manager

Annemarie heeft als advocaat veel ervaring opgedaan met startups en weet precies wat er bij onze klanten leeft. Ze gebruikt deze kennis om het product te verbeteren en zorgt zo voor succesvolle, maar bovenal happy ondernemers!

Thijs

Growth Hacker

Thijs houdt zich bezig met het analyseren van gebruikers data, en gebruikt deze inzichten om constant een betere product-ervaring te creëren voor onze gebruikers.

Nadia

Developer

Nadia is een creatieve fullstack developer met een achtergrond in video editing, ontwerpen en media training. Ze is developer geworden vanwege haar jarenlange interesse in technologie en de wens om te blijven leren.

Floor

Developer

Floor ontwikkelt als fullstack developer de Ligo website. Ze heeft een passie voor backend development, maar vindt het ook heel leuk om de website er steeds mooier uit te laten zien.

Roderick

Online Marketeer

Roderick is Online Marketeer en is verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid van Ligo. Hij zorgt dat ondernemers Ligo direct vinden op het internet als zij op zoek zijn naar juridische hulp.

Levi

Juridisch Medewerker

Levi is jurist en is verantwoordelijk voor de customer support. Hij begeleidt Ligo klanten bij oprichtingen en het maken van contracten en verbindt hen met de juiste advocaat.

Ena

Juridisch Medewerker

Ena is gespecialiseerd in zowel International Business Law als Ondernemingsrecht. Daarnaast adviseert zij klanten op het gebied van de privacywetgeving (AVG) en het starten van een incassotraject.

Alyssa

Juridisch Medewerker

Alyssa is jurist en verantwoordelijk voor de inhoud van alle juridische documenten en tools van Ligo. Daarnaast begeleidt zij klanten met hun juridische vraagstukken.

Carlijn

Juridisch Medewerker

Carlijn is verantwoordelijk voor de legal content en het social media beleid van Ligo. Zij voorziet je van alle juridische informatie en geeft advies over lastige vraagstukken.

Akrit

Juridisch Medewerker

Akrit is jurist en verzorgt de juridische content op het platform van Ligo. Hij begeleidt klanten van Ligo met hun juridische vraagstukken en verbindt hen met de juiste advocaat of fiscalist.

Yoenes

Juridisch Medewerker

Yoenes houdt zich bezig met het opstellen van juridische documenten die essentieel zijn voor elke ondernemer. Daarnaast voorziet hij klanten van de meest gepaste juridische oplossing.

Kiki

Juridisch Medewerker

Kiki is jurist en is verantwoordelijk voor de customer support. Zij begeleidt Ligo klanten bij oprichtingen, het maken van contracten en met juridische vraagstukken in de chat.