Over ons

Welke contracten heb ik nodig? Bij wie kan ik juridisch advies inwinnen? Gaat het geen vermogen kosten? Bescherm ik mijn onderneming wel optimaal? Is deze advocaat wel goed?

Juridische zaken kunnen veel tijd in beslag nemen en kostbaar zijn. Daarnaast leiden ze jou als ondernemer af van hetgeen waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen. Wij vinden dat elke ondernemer de mogelijkheid moet hebben om zijn bedrijf te beschermen tegen risico’s:

  • voor een betaalbare prijs
  • op een makkelijke manier
  • zonder tijd te verspillen

Kwaliteit voor betaalbare prijs. Met onze technologie zorgen we ervoor dat duizenden MKB-ers elke dag veel tijd en geld besparen, zodat zij dit in hun bedrijf kunnen stoppen. Of je nu een BV op wil richten, een contract of advocaat nodig hebt, je regelt het makkelijk en snel voor een betaalbare prijs bij Ligo: de partner in legal voor ondernemers.

Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via info@ligo.nl. Het Ligo team is elke dag bezig om onze service nóg beter te maken.

Ligo voor het Oranje Handelsmissiefonds in samenwerking met ING, KLM, MKB Nederland en Ministerie van BZ.

Mark Rutte over Ligo:

Bij de opening van startuphub TQ in Amsterdam ontmoette ik één van deze ondernemers: Wendy Bogers. Ze is oprichter van Ligo, een online platform met juridische diensten voor ondernemers. Voor een fractie van de tijd, kosten en complexiteit van traditionele juristen kunnen ondernemers online allerlei zaken regelen bij haar bedrijf. Typisch zo’n dienst waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht?

Award winning platform

  • Winner Dutch Legal Challenge
  • Startup of the month YoungStartup
  • Nominee semi final Legal Tech Startup Awards
  • Nominee semi final TheNextWeb
  • Nominee semi final TheNextWomen

Het Ligo team

Wendy

Oprichter & CEO

Wendy is 7 jaar advocaat geweest, waarvan 5 jaar bij Baker & McKenzie. In de dagelijkse bedrijfsvoering streeft zij ernaar legal makkelijk en betaalbaar te maken voor ondernemers.

Thijs

Growth Hacker

Thijs houdt zich bezig met het analyseren van gebruikers data, en gebruikt deze inzichten om constant een beter product-ervaring te creëren voor onze gebruikers.

Anne

Juridisch medewerker

Anne is jurist en is verantwoordelijk voor de customer support. Zij begeleidt Ligo klanten bij oprichtingen en het maken van contracten en verbindt hen met de juiste advocaat.

Roderick

Online Marketeer

Roderick is Online Marketeer en is verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid van Ligo. Hij zorgt dat ondernemers Ligo direct vinden op het internet als zij op zoek zijn naar juridische hulp.

Paul

Juridisch medewerker

Paul is jurist en verzorgt de juridische content op het platform van Ligo. Hij begeleidt klanten van Ligo met hun juridische vraagstukken en verbindt hen met de juiste advocaat of fiscalist.

Luc

Juridisch medewerker

Luc is jurist en verzorgt de juridische content op het platform van Ligo. Hij begeleidt klanten van Ligo met hun juridische vraagstukken en verbindt hen met de juiste advocaat of fiscalist.

Paul

Adviseur

Paul heeft meer dan acht jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van digitale producten. Hij werkt continue aan het verbeteren van de gebruikerservaring van Ligo.

Sander

Adviseur

Sander werkt al zo'n 12 jaar in de IT en is de technische grondlegger van Ligo.