Benefitshomepage

Over ons

Welke contracten heb ik nodig? Bij wie kan ik juridisch advies inwinnen? Gaat het geen vermogen kosten? Bescherm ik mijn onderneming wel optimaal? Is deze advocaat wel goed?

Juridische zaken kunnen veel tijd in beslag nemen en kostbaar zijn. Daarnaast leiden ze jou als ondernemer af van hetgeen waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen. Wij vinden dat elke ondernemer de mogelijkheid moet hebben om zijn bedrijf te beschermen tegen risico’s:

  • voor een betaalbare prijs
  • op een makkelijke manier
  • zonder tijd te verspillen

Kwaliteit voor betaalbare prijs. Met onze technologie zorgen we ervoor dat duizenden MKB-ers elke dag veel tijd en geld besparen, zodat zij dit in hun bedrijf kunnen stoppen. Of je nu een BV op wil richten, een contract of advocaat nodig hebt, je regelt het makkelijk en snel voor een betaalbare prijs bij Ligo: de partner in legal voor ondernemers.

Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via info@ligo.nl. Het Ligo team is elke dag bezig om onze service nóg beter te maken.

Abnlogo mono
Financieel dagblad1 mono
Loyens loeff mono
Elsevier logo mono
Quotelogo mono
Next web mono
Sprout1 mono
Startup juncture mono

Ligo voor het Oranje Handelsmissiefonds in samenwerking met ING, KLM, MKB Nederland en Ministerie van BZ.

Rutte ft wendy

Mark Rutte over Ligo:

Bij de opening van startuphub TQ in Amsterdam ontmoette ik één van deze ondernemers: Wendy Bogers. Ze is oprichter van Ligo, een online platform met juridische diensten voor ondernemers. Voor een fractie van de tijd, kosten en complexiteit van traditionele juristen kunnen ondernemers online allerlei zaken regelen bij haar bedrijf. Typisch zo’n dienst waarvan je denkt: waarom heeft niemand dit eerder bedacht?

Het Ligo team

Wendy

Wendy

Oprichter & CEO

Wendy is 7 jaar advocaat geweest, waarvan 5 jaar bij Baker & McKenzie. In de dagelijkse bedrijfsvoering streeft zij ernaar legal makkelijk en betaalbaar te maken voor ondernemers.

Paul

Paul

CPO

Paul heeft meer dan acht jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van digitale producten. Hij werkt continue aan het verbeteren van de gebruikerservaring van Ligo.

Sander

Sander

CTO

Sander werkt al zo'n 12 jaar in de IT en is het technisch geweten voor Ligo. Hij zorgt er voor dat alle technische oplossingen van Ligo optimaal werken.

Joost

Joost

Lead Developer

Joost is lead developer en verantwoordelijk voor de stabiliteit en groei van de software. Hij is dagelijks bezig met de ontwikkeling van alle techniek en software van Ligo.

Ward

Ward

Developer

Ward is developer en houdt zich bezig met de ontwikkeling van de Ligo software. Hij is samen met Joost verantwoordelijk voor de verbetering van het Ligo platform.

Jessica

Jessica

Juridisch Medewerker

Jessica is jurist en is verantwoordelijk voor de customer support. Zij begeleidt Ligo klanten bij oprichtingen en het maken van contracten en verbindt hen met de juiste advocaat.

Bob

Bob

Growth Hacker

Bob is onze Growth Hacker, een data-driven marketeer die werkt aan het vergroten van Ligo's online presence en de groei van het platform.

Kimberly

Kimberly

Juridisch Medewerker

Kimberly is jurist en verzorgt de juridische content op het Ligo platform. Zij begeleidt Ligo klanten met juridische vraagstukken en verbindt hen met de juiste advocaat.


Award winning platform

  • Winner Dutch Legal Challenge
  • Startup of the month YoungStartup
  • Nominee semi final Legal Tech Startup Awards
  • Nominee semi final TheNextWeb
  • Nominee semi final TheNextWomen
Next web
Loyens loeff
Hiilogo
Legal tech1
Next woman1
Silicon canals1
Sprout1
Tygers1
Young startup1
Financieel dagblad1
Nieuws nl1
Marketing facts
Startup juncture
Quotelogo