Algemene voorwaarden opstellen vanaf € 299,-

 • Bescherm jezelf en je bedrijf
 • Persoonlijk gesprek en advies specialist
 • Waterdichte voorwaarden voor een vaste prijs
 • Op maat gemaakt in het Nederlands & Engels

Algemene voorwaarden op laten stellen in 3 stappen door een specialist

1

Beantwoord online de vragen

Binnen enkele minuten doorloop je een online vragenlijst
2

Persoonlijke intakegesprek specialist

Een specialist geeft advies en stelt het document voor je op
3

Ontvangst algemene voorwaarden

Je ontvangt volledig op je bedrijf afgestemde algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden opstellen

Korting

Persoonlijk advies specialist

Stappenplan Algemene Voorwaarden Verstrekken

Toegang tot 100+ contracten

Onbeperkt telefonisch advies fiscalisten en advocaten

Geen member

€ 352

Excl. BTW

GEEN

Member maandelijks *

€ 316

Excl. BTW

10%

Member jaarlijks *

€ 299

Excl. BTW

15%


* Wil je meer weten over de voordelen voor Ligo members? Klik dan hier voor meer informatie.

Algemene voorwaarden opstellen

Korting

Persoonlijk advies specialist

Stappenplan Algemene Voorwaarden Verstrekken

Toegang tot 100+ contracten

Onbeperkt telefonisch advies fiscalisten en advocaten

Geen member

€ 352

Excl. BTW

GEEN


Algemene voorwaarden opstellen

Korting

Persoonlijk advies specialist

Stappenplan Algemene Voorwaarden Verstrekken

Toegang tot 100+ contracten

Onbeperkt telefonisch advies fiscalisten en advocaten

Member maandelijks *

€ 316

Excl. BTW

10%


Algemene voorwaarden opstellen

Korting

Persoonlijk advies specialist

Stappenplan Algemene Voorwaarden Verstrekken

Toegang tot 100+ contracten

Onbeperkt telefonisch advies fiscalisten en advocaten

Member jaarlijks *

€ 299

Excl. BTW

15%


Wat onze klanten over ons zeggen:

PERFECT!

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.
Jelle

GOED!

Heldere standaardcontracten in het Nederlands en Engels. Ligo heeft ons daarmee al heel veel tijd en geld bespaard.
Rembert

PERFECT!

Zeer goede dienstverlening, en erg handig dat alle juridische zaken onder één paraplu worden aangeboden.
Leo

Onze advocaten staan voor je klaar!

Waarom kiezen voor Ligo?

Ligo helpt je met al je juridische zaken, zodat jij als ondernemer succesvol kan ondernemen. We bieden de hoogste kwaliteit voor betaalbare prijzen. Naast het opstellen van waterdichte algemene voorwaarden voor je bedrijf, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met juridsiche zaken. Je kan met ons bellen, e-mailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

De beste specialisten

We werken met de beste advocaten en juristen van Nederland die specialistisch zijn in het opstellen van algemene voorwaarden. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte algemene voorwaarden.

Juridische to-do lists

Weten welke stappen je moet nemen bij het verstrekken van algemene voorwaarden? Doorloop de workflow! De workflow is een stappenplan die je precies vertelt wat je moet doen, zodat je niets vergeet.

Contracten voor je bedrijf

Regel binnen een paar minuten contracten op maat voor je bedrijf met onze slimme software. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Nog vragen?

We helpen je graag. Gebruik de chat rechtsonder op het scherm, of bel ons.
020 - 30 31 043

Stappenplan algemene voorwaarden opstellen • Maatwerk algemene voorwaarden


  Elk bedrijf heeft algemene voorwaarden nodig. Bescherm je bedrijf en jezelf tegene vele aansprakelijkheden en andere risico's met waterdichte algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden zorgen voor duidelijke afspraken tussen jou en je klanten en leveranciers, zodat je goed kan samenwerken. Via Ligo kan je algemene voorwaarden op laten stellen, waarbij ze volledig worden afgestemd op jouw bedrijf. Vanaf € 299 kan dit al, waarbij een specialistische jurist met je in gesprek gaat omtrent je wensen en vervolgens de algmene voorwaarden voor je opstelt.

 • Online vragenlijst


  Om je algemene voorwaarden op te laten stellen kun je de online vragenlijst starten. In deze vragenlijst beantwoord je een aantal eenvoudige vragen, zoals: Wat is de naam van je bedrijf? Wat zijn de activiteiten van het bedrijf? Wat voor producten en/of diensten bied je aan?

 • Persoonlijk gesprek jurist


  Nadat je de online vragenlijst hebt ingevuld en de betaling is voldaan, zal je binnen 2 werkdagen gebeld worden door de juiste specialist voor jou met jarenlange ervaring. Hierbij zullen een aantal zaken besproken worden, zodat de algemene voorwaarden volledig afgestemd kunnen worden op je wensen en (de activiteiten van) je bedrijf.

 • Snelheid opstellen algemene voorwaarden


  Je kan kiezen voor het laten opstellen van algmene voorwaarden binnen 4 dagen of binnen 7 dagen. Wil je de algemene voorwaarden snel hebben en kies je voor 4 dagen? De extra kosten hiervan bedragen € 99,-. Het finale document ontvang je veilig in je Ligo dashboard.Veelgestelde vragen algemene voorwaarden

 • Wat zijn algemene voorwaarden?


  Algemene voorwaarden zijn de spelregels die gelden tussen je bedrijf en de klant op het moment dat een product of dienst bij je wordt afgenomen. Goede algemene voorwaarden zijn een must. Algemene voorwaarden zorgen er namelijk voor dat jij als ondernemer belangrijke risico’s af kan dekken. In algemene voorwaarden worden de regels die je als ondernemer van toepassing verklaart op de relatie met je klanten of leveranciers opgenomen. Algemene voorwaarden worden ook wel de ‘kleine lettertjes’ genoemd. Aan wat voor regels/afspraken moet je denken? Dit kunnen afspraken omtrent de levering van jouw producten zijn, de betaaltermijn die je hanteert, het intellectueel eigendom en regels die zien op de beperking (of zelfs de uitsluiting) van je aansprakelijkheid. Zogenaamde "kernbepalingen" mag je niet opnemen in je algemene voorwaarden. Hierbij kan je denken aan bepalingen over de omschrijving en de prijs van de producten die je aanbiedt.

 • Waarom zijn algemene voorwaarden zo belangrijk?


  Waterdichte voorwaarden zijn nodig om jouw onderneming te beschermen tegen onder andere aansprakelijkheid. Algemene voorwaarden scheppen ook duidelijkheid voor jou en je klant. Door afspraken op te nemen in je algemene voorwaarden, hebben jij en je klanten of leveranciers zekerheid bij het zakendoen. Jullie weten waar je aan toe bent, waardoor onduidelijkheid en conflicten worden vermeden. Algemene voorwaarden beschermen je tegen claims van klanten of leveranciers en kunnen voorkomen dat je in bepaalde situaties aansprakelijk wordt gesteld. Om een voorbeeld te geven: Een klant kan je onterecht aansprakelijk stellen voor schade door een, door hem beweerde, te late levering van het product. In dat geval kan je terugvallen op je algemene voorwaarden, waarin de levertermijn staat opgenomen.

 • Valkuilen bij algemene voorwaarden


  Algemene voorwaarden zijn niet vanzelf geldig tussen jou en je klanten of leveranciers. Een veel voorkomende fout is het niet op de juiste wijze verstrekken van de algemene voorwaarden. Het gevolg? Ze zijn niet geldig tussen jou en je klant, waardoor jij en je onderneming risico’s lopen. Daarnaast kan de afwezigheid van geldende algemene voorwaarden tot conflicten leiden en daarmee gepaarde ellenlange kostbare rechtsprocedures.

 • Verstrekken van algemene voorwaarden


  Nadat je de algemene voorwaarden van toepassing hebt verklaard, dien je ze ook op de juiste wijze te verstrekken. Je dient ervoor te zorgen dat de klant te allen tijde de mogelijkheid heeft om je algemene voorwaarden in te zien. Je kan kiezen uit twee manieren van verstrekking (ook wel genoemd het ter hand stellen van algemene voorwaarden), namelijk (i) het overhandigen of toesturen van bijvoorbeeld door een kopie van je voorwaarden, (ii) of door ze online te zetten waarbij je klanten ze ook kunnen downloaden en opslaan. Lees voor meer informatie onze blog over hoe jij je algemene voorwaarden moet verstrekking. Als Ligo member je daarnaast de workflow Algemene Voorwaarden Verstrekken doorlopen, waarbij we je begeleiden door alle verplichte stappen. Op die manier vergeet je niets.

 • Internationaal zakendoen


  Ben je ook in het buitenland actief? Dan heb je al snel ook algemene voorwaarden in het Engels nodig, zodat ze ook gelden tussen jou en buitenlandse partijen. Deze kunnen onze specialistische juristen ook voor je opstellen. Zij zullen eerst de algemene voorwaarden in het Nederlands opstellen en vervolgens worden deze vertaald naar het Engels. Dit kan al voor € 499 tot 3000 woorden (gebruikelijk omvang). Zo dek jij goed je risico's af en kan je zonder problemen ook je buitenlandse klanten of leveranciers bedienen.

 • Algemene voorwaarden laten nakijken of aanpassen


  Heb je al algemene voorwaarden en wil je deze laten controleren? Zijn ze wel waterdicht en up-to-date volgens de laatste wetgeving? Hier kan je je algemene voorwaarden al laten nakijken vanaf € 49!

 • Advies over algemene voorwaarden opstellen


  Wil je even sparren over wat je nodig hebt voor jouw bedrijf? Hoe je algemene voorwaarden moet vertrekken? Hoe je ze kan laten gelden? Stel gerust je vraag in onze online chat of bel met het Ligo team dat voor je klaar staat via 020-3031043.