Laatst geüpdated op april 12, 2023 door Wendy Bogers

Mogelijk veranderen er allerlei wetten, waardoor jouw juridische situatie (drastisch) anders wordt. Een goed moment dan ook om te kijken of je geen onnodige juridische risico’s loopt. Ligo heeft de oplossing voor jou om hier snel achter te komen: de Legal Checkup! Dit is een gratis scan om te kijken of jouw onderneming juridisch gezond is.

Binnen een paar minuten doorloop je een aantal vragen en krijg je een rapportcijfer en actiepunten om aan de slag te gaan. Zo geven we je gratis advies, dat je kunt gebruiken om van 2018 een nóg succesvoller jaar te maken!

Ook interessant:

  1. Alles wat je moet weten over vof aansprakelijkheid
  2. Eenmanszaak omzetten naar bv: hoe en waarom?

Een BV oprichten met gratis advies van de Ligo specialisten?

Meer dan 100.000+ ondernemers kozen voor de oplossing van Ligo

Is jouw bedrijf juridisch optimaal beschermd?

Om problemen te voorkomen adviseren we je om elk jaar te controleren of je geen gaten hebt in de juridische bescherming van je bedrijf. Als ondernemer wil je juridische problemen zo snel mogelijk aanpakken, maar het liefst helemaal voorkomen. Als je dat doet, voorkom je namelijk (ernstige) problemen en daarmee lange procedures en hoge kosten.

Ligo biedt met de Legal Checkup voor jou dé uitkomst! Binnen 5 minuten weet je of, en welke, juridische risico’s jouw onderneming loopt. Je vult online een korte vragenlijst in over je bedrijf, en vervolgens krijg je direct een legal health score in je dashboard. Zo weet je precies hoe je onderneming er juridisch voor staat.

Wat verandert er voor jou in 2018?

Wil je weten wat er precies in 2018 verandert voor ondernemers? Lees het in dit blogartikel dat we eerder schreven. Je kunt ook altijd advies inwinnen bij een van onze advocaten over bijvoorbeeld de nieuwe privacyregels die dit jaar in werking treden.

Daarnaast staan onze Ligo juristen elke dag voor je klaar om je te helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 020-3031043. Daarnaast zijn we elke dag van 9u tot 23u bereikbaar via onze online chat. Ook in het weekend.

Telefonisch overleggen over jouw situatie?

Happy entrepreneuring!

Wendy Bogers
Laatste berichten van Wendy Bogers (alles zien)