Robin Steensma

Advocaat bij MKS Advocaten

Tientallen jaren ervaring, 24/7 bereikbaarheid, hightech kantoorondersteuning en een hoge efficiency stellen mij in staat om positief resultaat te bereiken.

Recent heb ik opvallende successen geboekt voor cliënten bij het Gerechtshof in Den Haag voor een belang van 13,5 miljoen en bij de Rechtbank Amsterdam waarbij de rechter door mijn tussenkomst toch in het voordeel van mijn cliënte heeft beslist nadat de door de rechter aangewezen deskundige in het nadeel van mijn cliënte had geadviseerd. Dat geeft een beeld van mijn vastberadenheid en juridisch instinct.

Mijn aanpak is pragmatisch en omgekeerd geredeneerd vanuit het gewenste resultaat. Ik sta (met een enkele uitzondering) uitsluitend bedrijven bij tegen een vast uurtarief van € 215 excl. BTW.

Incasso’s doe ik – na voorafgaand overleg – in de regel op basis van no cure no pay.

Mijn cliëntenkring is gevarieerd van eenmanszaken tot beursgenoteerde ondernemingen, nationaal en internationaal. Zelfs advocatenkantoren in België en Duitsland behoren tot mijn klantenkring.

Hoewel veel juridische vraagstukken universeel zijn, stelt de gevarieerdheid in cliënten mij vaak in staat om “out of the box” oplossingen te bieden.

Binnen een breed aanbod aan ondernemingen spelen de IT en de bouw (beide zo’n tientallen cliënten) de grootste rol.

De band met mijn cliënten is hecht, informeel en zakelijk.

Als "huisadvocaat" pleeg ik voor mijn cliënten de meest voorkomende (semi) juridische vragen op te lossen. Als sparringpartner voel ik mij het best op mijn gemak. Procederen doe ik ten behoeve van cliënten indien het niet anders kan maar dan ga ik er ook voor.

Arbeidsrecht vormt al decennia een substantieel deel van mijn praktijk.

Stel een vraag aan Robin

Als Ligo member kan je iedere specialist op Ligo direct vragen stellen. Zij bellen je dan binnen een dag op om je vraag te bespreken. Super makkelijk en snel!

Word member en stel je vraag

Info

Specialismen:
Aandeelhouders, Algemene Voorwaarden, Arbeid, Engels, Faillissement, Huur / Vastgoed, ICT, Intellectueel Eigendom, Internationaal Handelsrecht, Onderneming, Online, Privacy & Data
Functie:
advocaat
Ervaring:
41 jaar
Starterstarief:
Ik hanteer speciale starterstarieven