Frank Penders

Advocaat / Partner bij OTIS advocaten

Frank houdt zich als advocaat al meer dan 10 jaar bezig met arbeids- en ondernemingskwesties. Ook heeft hij voorheen gewerkt als curator in faillissementen en weet daarom de juridische valkuilen voor ondernemers als geen ander te herkennen. Met een praktische en persoonlijke aanpak weet hij ondernemers te behoeden voor die valkuilen. Uw juridische zorgen worden uit handen genomen zodat u kunt doen waar u goed in bent; ondernemen.

Ook rekent hij het arbeidsrecht tot zijn specialisme. Hij staat zowel werknemers als werkgevers bij onder meer op het gebied van ontslag, arbeidsconflicten, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Hij beschikt inmiddels over een ruime proceservaring.

OTIS is specialist in arbeidsrecht en ondernemingsrecht en de advocaten van OTIS helpen u om uw zaken slim te regelen en helder vast te leggen. Onze advocaten adviseren over commerciële contracten, conflicten en staan u bij in juridische procedures (https://www.otisadvocaten.nl/)

Stel een vraag aan Frank

Als Ligo member kan je iedere specialist op Ligo direct vragen stellen. Zij bellen je dan binnen een dag op om je vraag te bespreken. Super makkelijk en snel!

Word member en stel je vraag

Info

Specialismen:
Aandeelhouders, Arbeid, Faillissement, Onderneming
Functie:
advocaat
Ervaring:
14 jaar
Starterstarief:
Ik hanteer speciale starterstarieven