Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels

€56

1
Kies contract
2
Beantwooord vragen
3
Download contract

Bekijk hier hoe het werkt!

k

Waarom heb je een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels nodig?

Het is belangrijk dat je de rechten en verplichtingen van zowel werkgever als werknemer vastlegt. Afspraken die bijvoorbeeld zien op een proeftijd of een concurrentiebeding, zijn namelijk slechts geldig indien ze schriftelijk zijn vastgesteld. Andere relevante afspraken waar een arbeidsovereenkomst soelaas biedt zijn bijvoorbeeld de vaststelling van de duur van de arbeidsrelatie, het aantal vakantiedagen die een werknemer kan opnemen en de afspraken tussen partijen tijdens ziekteverzuim van werknemer. Deze overeenkomst is in het Engels! Bekijk hier de Nederlandstalige Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd.

Wat regelt een arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels?

Deze arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels bevat bepalingen zoals:

 • duur van de arbeidsrelatie
 • werktijden
 • hoogte van het salaris
 • aantal vakantiedagen
 • geheimhoudingsbeding
 • concurrentiebeding
 • relatiebeding
 • bepalingen in geval van ziekte werknemer
 • onkostenvergoeding

Why do you need an Employment Agreement Indefinite Term?

Rights and obligations of both the employer and the employee need to be recorded in writing. The agreements on the probationary period and the competition clause are only legally valid if they are in writing. In the Employment agreement with a Fixed Term you agree on important affairs, such as the duration of the employment relationship, the number of holidays, sick leave, expenses and how to deal with intellectual property.

Is deze arbeidsovereenkomst wel op maat?

Bij Ligo kun je alle contracten op maat maken, zodat deze zijn afgestemd op jouw bedrijf. Om het arbeidscontract te maken, doorloop je heel eenvoudig een online vragenlijst. Op basis van de antwoorden die je invult, genereert onze software voor jou een op maat gemaakt arbeidscontract welke je direct in Word en PDF kan downloaden. Zo heb je al binnen een paar minuten een arbeidscontract in het Engels. Daarnaast ben je bij Ligo altijd verzekerd van juridisch correcte documenten die je ook nog eens online kunt ondertekenen.

Hulp bij beantwoording van de vragen?

Zodra je op “Maak je contract” klikt, doorloop je de online vragenlijst van de arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels. Loop je ergens tegen aan, of weet je niet wat je moet invullen? Stel je vraag in de Ligo chat (rechtsonder in je scherm) en krijg direct antwoord van onze Ligo juristen.

Aanvullend advies bij deze arbeidsovereenkomst?

Heb je een vraag over deze arbeidsovereenkomst? Stel onbeperkt vragen aan onze topadvocaten en krijg gratis telefonisch advies over de arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels als Ligo-member. Op elk rechtsgebied hebben wij specialisten die jou altijd kunnen helpen. Je kunt bij arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels bijvoorbeeld vragen stellen over het volgende:

 • Mag ik een concurrentiebeding en relatiebeding opnemen in het arbeidscontract?
 • Hoe vaak mag ik het arbeidscontract onbepaalde tijd verlengen?
 • Hoe kan ik opties op aandelen aan de werknemer geven?
 • Ben ik als werkgever wel eigenaar van het werk dat werknemer maakt/creëert?
 • Mag een werknemer zomaar langer dan een maand in het buitenland werken?

Checklist werknemer aannemen?

Wil je zeker weten dat je alle belangrijke stappen neemt voor het aannemen van een werknemer? Met onze workflow “Werknemer aannemen” weet je precies wat je allemaal moet regelen. De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen. Het geeft je inzicht in alle belangrijke stappen, begeleidt je door alle stappen en houdt de status bij. Zo vergeet jij niets! Als Ligo-member kun je gebruik maken van alle handige workflows, zoals voor het aannemen van een werknemer maar ook voor het oprichten van een bedrijf, het aangaan van een samenwerking, het verstrekken van algemene voorwaarden of het huren van een bedrijfspand.

Arbeidsovereenkomst laten nakijken?

Wil je jouw arbeidsovereenkomst laten nakijken? Dit kan snel en makkelijk via je Ligo dashboard. Als member kun je gratis offertes opvragen bij onze specialisten. Je uploadt het contract en binnen 1 werkdag na aanvraag ontvang je verschillende offertes van onze juristen, advocaten en fiscalisten. Onze specialisten werken alleen met vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Geen uren zoeken naar de juiste advocaat. Vergelijk prijs, ervaring en expertise en kies de beste.

Gerelateerde documenten

Indien de arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels niet het document is dat je zoekt, heb je wellicht één van de volgende overeenkomsten nodig:
* Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd
* Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd
* Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd Engels
* Arbeidsovereenkomst DGA

Voordelen op een rijtje

 • Gratis 10 min advies gesprek jurist
 • Documenten in NL en ENG
 • Opgesteld door advocaten
 • Kwaliteitsgarantie
 • Online ondertekenen
 • Binnen enkele min document op maat
Onze advocaten staan voor je klaar!

Robin Steensma

MKS Advocaten

Altijd verzekerd van up-to-date contracten die zijn opgesteld door advocaten. Heb je een vraag over een document? Op elk gebied geven onze advocaten onbeperkt telefonisch advies.

Jelle 5

PERFECT!

Beoordeling:

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.

Onze Ligo specialisten staan voor je klaar

Heb je een vraag over je een contract? Stel onbeperkt juridische vragen aan onze aangesloten advocaten voor telefonisch advies als member. Op dagelijkse basis heb jij specialistische advocaten tot je beschikking op elk gebied. Zonder extra kosten!

Ligo is je partner in legal. Bij ons kun je terecht voor al jouw juridische zaken en vragen. Naast het eenvoudig op maat maken en downloaden van je contract, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met je contract. Je kan met ons bellen, emailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

Contracten op maat

Regel binnen een paar minuten al je contracten op maat voor je onderneming. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Altijd juridisch correct

Onze juridische documenten zijn opgesteld door advocaten. Je hoeft je geen zorgen te maken of het contract wel correct en in overeenstemming is met geldend recht.

Legal workflows

Weten welke stappen je moet nemen als je een werknemer aanneemt, bedrijf opricht of samenwerking aangaat? De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen.