Vaststellingsovereenkomst Engels

€29

1
Kies contract
2
Beantwooord vragen
3
Download contract

Bekijk hier hoe het werkt!

k

Waarom heb je een vaststellingsovereenkomst Engels nodig?

Met een vaststellingsovereenkomst kunnen de werkgever en de werknemer met wederzijds goedvinden de arbeidsovereenkomst beëindigen. Er dienen duidelijke afspraken gemaakt te worden over de afwikkeling van de beëindiging. De overeenkomst dient dan ook schriftelijk aangegaan te worden, want een mondelinge overeenstemming is niet bindend. Het voordeel van de vaststellingsovereenkomst is dat je geen toestemming nodig hebt van het UWV om de werknemer te mogen ontslaan en je hoeft ook niet de kantonrechter de arbeidsovereenkomst te laten ontbinden.

Why do you need an Settlement Agreement?

A Settlement agreement ensures that both employer and employee can mutually agree to end the employment agreement. The conclusion of the employment ought to be made clear to ensure that all necessary arrangements related to the termination shall be made. The Settlement Agreement has to be made in writing, as an oral agreement is not binding. The advantage of the Settlement Agreement is that you do not need any permission from the government ("UWV") to fire the employee nor involvement from a sub-district court to terminate the employment agreement.

Wat regelt een vaststellingsovereenkomst Engels ?

Deze vaststellingsovereenkomst bevat bepalingen zoals:

 • Voorwaarden beëindiging
 • Beëindigingsdatum
 • Opzegtermijn
 • Beëindigingsvergoeding
 • Afspraken over eindafrekening
 • Bedenktijd

Is deze vaststellingsovereenkomst wel op maat?

Bij Ligo kun je alle contracten op maat maken, zodat deze zijn afgestemd op jouw bedrijf. Om de vaststellingsovereenkomst te maken, doorloop je heel eenvoudig een online vragenlijst. Op basis van de antwoorden die je invult, genereert onze software voor jou een op maat gemaakt vaststellingsovereenkomst welke je direct in Word en PDF kan downloaden. Zo heb je al binnen een paar minuten een vaststellingsovereenkomst. Daarnaast ben je bij Ligo altijd verzekerd van juridisch correcte documenten die je ook nog eens online kunt ondertekenen.

Hulp bij beantwoording van de vragen?

Zodra je op “Maak je contract” klikt, doorloop je de online vragenlijst van de vaststellingsovereenkomst. Loop je ergens tegen aan, of weet je niet wat je moet invullen? Stel je vraag in de Ligo chat (rechtsonder in je scherm) en krijg direct antwoord van onze Ligo juristen.

Aanvullend advies bij deze vaststellingsovereenkomst?

Heb je een vraag over deze vaststellingsovereenkomst? Stel onbeperkt vragen aan onze topadvocaten en krijg gratis telefonisch advies over de vaststellingsovereenkomst als Ligo-member. Op elk rechtsgebied hebben wij specialisten die jou altijd kunnen helpen. Je kunt bij de vaststellingsovereenkomst bijvoorbeeld vragen stellen over het volgende:

 • Mag ik een concurrentiebeding en relatiebeding opnemen in de vaststellingsovereenkomst?
 • Mag ik als werkgever een vaststellingsovereenkomst alsnog verlengen?
 • Wat voor periode van vastelling moet ik als werkgever hanteren?
 • Wat moet ik regelen m.b.t de eindafrekening en ontslagvergoeding?
 • Moet ik als werkgever in deze vaststellingsovereenkomst een geheimhoudingsbeding opnemen?

Checklist werknemer aannemen

Wil je zeker weten dat je alle belangrijke stappen neemt voor het aannemen van een werknemer? Met onze workflow “Werknemer aannemen” weet je precies wat je allemaal moet regelen. De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen. Het geeft je inzicht in alle belangrijke stappen, begeleidt je door alle stappen en houdt de status bij. Zo vergeet jij niets! Als Ligo-member kun je gebruik maken van alle handige workflows, zoals voor het aannemen van een werknemer maar ook voor het oprichten van een bedrijf, het aangaan van een samenwerking, het verstrekken van algemene voorwaarden of het huren van een bedrijfspand.

Vaststellingsovereenkomst laten nakijken?

Wil je jouw vaststellingsovereenkomst laten nakijken? Dit kan snel en makkelijk via je Ligo dashboard. Als member kun je gratis offertes opvragen bij onze specialisten. Je uploadt het contract en binnen 1 werkdag na aanvraag ontvang je verschillende offertes van onze juristen, advocaten en fiscalisten. Onze specialisten werken alleen met vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Geen uren zoeken naar de juiste advocaat. Vergelijk prijs, ervaring en expertise en kies de beste.

Gerelateerde documenten

Indien deze vaststellingsovereenkomst niet het document is dat je zoekt, heb je wellicht één van de volgende overeenkomsten nodig:
* Officiële waarschuwingsbrief werknemer
* Onstlagbrief voor werkgever

Voordelen op een rijtje

 • Gratis 10 min advies gesprek jurist
 • Documenten in NL en ENG
 • Opgesteld door advocaten
 • Kwaliteitsgarantie
 • Online ondertekenen
 • Binnen enkele min document op maat
Onze advocaten staan voor je klaar!

Robin Steensma

MKS Advocaten

Altijd verzekerd van up-to-date contracten die zijn opgesteld door advocaten. Heb je een vraag over een document? Op elk gebied geven onze advocaten onbeperkt telefonisch advies.

Jelle 5

PERFECT!

Beoordeling:

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.

Onze Ligo specialisten staan voor je klaar

Heb je een vraag over je een contract? Stel onbeperkt juridische vragen aan onze aangesloten advocaten voor telefonisch advies als member. Op dagelijkse basis heb jij specialistische advocaten tot je beschikking op elk gebied. Zonder extra kosten!

Ligo is je partner in legal. Bij ons kun je terecht voor al jouw juridische zaken en vragen. Naast het eenvoudig op maat maken en downloaden van je contract, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met je contract. Je kan met ons bellen, emailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

Contracten op maat

Regel binnen een paar minuten al je contracten op maat voor je onderneming. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Altijd juridisch correct

Onze juridische documenten zijn opgesteld door advocaten. Je hoeft je geen zorgen te maken of het contract wel correct en in overeenstemming is met geldend recht.

Legal workflows

Weten welke stappen je moet nemen als je een werknemer aanneemt, bedrijf opricht of samenwerking aangaat? De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen.