Oproepcontract min max

€49

1
Kies contract
2
Beantwooord vragen
3
Download contract

Bekijk hier hoe het werkt!

k

Waarom heb je een oproepcontract min-max nodig?

Een oproepcontract min-max uren voor bepaalde tijd geeft flexibiliteit voor de werkgever. Je kan in dit contract een minimum en een maximum afspreken voor te werken uren. Het is belangrijk dat je de rechten en verplichtingen van zowel werkgever als oproepkracht schriftelijk vastlegd. Afspraken die bijvoorbeeld zien op een proeftijd of geheimhoudingsplicht, zijn namelijk slechts geldig indien ze schriftelijk zijn vastgesteld. Andere relevante afspraken voor een oproepcontract zijn bijvoorbeeld de vaststelling van de duur van de arbeidsrelatie, het aantal vakantiedagen die de oproepkracht kan opnemen en de afspraken tussen partijen tijdens ziekteverzuim van oproepkracht. Let op, een oproepkracht met een min-maxcontract kan onder omstandigheden een succesvol beroep doen op het 'rechtsvermoeden arbeidsomvang' en een vast contract afdwingen met vaste uren. Hiermee kan de werknemer bewerkstelligen dat hij/zij loon ontvangt voor een hoger aantal uren per maand. Dit kan de oproepkracht bijvoorbeeld doen, indien een deze drie maanden lang elke week werkt, of drie maanden lang minstens 20 uur per maand werkt.

Wat regelt een oproepcontract min-max?

Dit oproepcontract min-max bevat bepalingen zoals:

 • duur van de arbeidsrelatie
 • functie en werkzaamheden oproepkracht
 • bruto uurloon
 • minimaal/maximaal verplicht aantal uren
 • aantal vakantiedagen
 • geheimhoudingsbeding
 • intellectuele eigendom

Is dit oproepcontract min-max wel op maat?

Bij Ligo kun je alle contracten op maat maken, zodat deze zijn afgestemd op jouw bedrijf. Om het oproepcontract min-max uren te maken, doorloop je heel eenvoudig een online vragenlijst. Op basis van de antwoorden die je invult, genereert onze software voor jou een op maat gemaakt oproepcontract min-max uren welke je direct in Word en PDF kan downloaden. Zo heb je al binnen een paar minuten een oproepcontract min-max uren. Daarnaast ben je bij Ligo altijd verzekerd van juridisch correcte documenten die je ook nog eens online kunt ondertekenen.

Hulp bij beantwoording van de vragen?

Zodra je op “Maak je contract” klikt, doorloop je de online vragenlijst van de oproepcontract min-max. Loop je ergens tegen aan, of weet je niet wat je moet invullen? Stel je vraag in de Ligo chat (rechtsonder in je scherm) en krijg direct antwoord van onze Ligo juristen.

Aanvullend advies bij dit oproepcontract min-max?

Heb je een vraag over dit oproepcontract min-max uren? Stel onbeperkt vragen aan onze topadvocaten en krijg gratis telefonisch advies over het oproepcontract min-max als Ligo-member. Op elk rechtsgebied hebben wij specialisten die jou altijd kunnen helpen. Je kunt bij het oproepcontract min-max uren bijvoorbeeld vragen stellen over het volgende:

 • Moet de oproepkracht verplicht komen werken, indien ik de oproepkracht 'extra' oproep?
 • Moet ik een bedrag aan salaris betalen als er geen werk is voor de oproepkracht?
 • Moet ik het salaris door betalen als de oproepkracht ziek is?
 • Wat is het minimaal aantal uren dat ik moet uitbetalen bij elke oproep?
 • Is het oproepcontract nog steeds geldig als ik de oproepkracht niet (meer) oproep?
 • Hoe vaak mag ik het oproepcontract min max verlengen?

Checklist personeel aannemen?

Wil je zeker weten dat je alle belangrijke stappen neemt voor het aannemen van personeel? Met onze workflow “Personeel aannemen” weet je precies wat je allemaal moet regelen. De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen. Het geeft je inzicht in alle belangrijke stappen, begeleidt je door alle stappen en houdt de status bij. Start nu met deze checklist personeel aannemen zodat je niets belangrijks vergeet. Als Ligo-member kun je ook gebruik maken van andere handige workflows, zoals voor het oprichten van een bedrijf, het aangaan van een samenwerking, het verstrekken van algemene voorwaarden of het huren van een bedrijfspand.

Oproepcontract min-max laten nakijken?

Wil je jouw min-max contract laten nakijken? Dit kan snel en makkelijk via je Ligo dashboard. Als member kun je gratis offertes opvragen bij onze specialisten. Je uploadt het contract en binnen 1 werkdag na aanvraag ontvang je verschillende offertes van onze juristen, advocaten en fiscalisten. Onze specialisten werken alleen met vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Geen uren zoeken naar de juiste advocaat. Vergelijk prijs, ervaring en expertise en kies de beste.

Gerelateerde documenten

Indien het oproepcontract min-max uren niet het document is dat je zoekt, heb je wellicht één van de volgende overeenkomsten nodig:
* Oproepcontract nul uren
* Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd
* Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd
* Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd Engels
* Detacheringsovereenkomst

Voordelen op een rijtje

 • Gratis 10 min advies gesprek jurist
 • Documenten in NL en ENG
 • Opgesteld door advocaten
 • Kwaliteitsgarantie
 • Online ondertekenen
 • Binnen enkele min document op maat
Onze advocaten staan voor je klaar!

Robin Steensma

MKS Advocaten

Altijd verzekerd van up-to-date contracten die zijn opgesteld door advocaten. Heb je een vraag over een document? Op elk gebied geven onze advocaten onbeperkt telefonisch advies.

Jelle 5

PERFECT!

Beoordeling:

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.

Onze Ligo specialisten staan voor je klaar

Heb je een vraag over je een contract? Stel onbeperkt juridische vragen aan onze aangesloten advocaten voor telefonisch advies als member. Op dagelijkse basis heb jij specialistische advocaten tot je beschikking op elk gebied. Zonder extra kosten!

Ligo is je partner in legal. Bij ons kun je terecht voor al jouw juridische zaken en vragen. Naast het eenvoudig op maat maken en downloaden van je contract, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met je contract. Je kan met ons bellen, emailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

Contracten op maat

Regel binnen een paar minuten al je contracten op maat voor je onderneming. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Altijd juridisch correct

Onze juridische documenten zijn opgesteld door advocaten. Je hoeft je geen zorgen te maken of het contract wel correct en in overeenstemming is met geldend recht.

Legal workflows

Weten welke stappen je moet nemen als je een werknemer aanneemt, bedrijf opricht of samenwerking aangaat? De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen.