Officiële waarschuwingsbrief werknemer

€9

1
Kies contract
2
Beantwooord vragen
3
Download contract

Bekijk hier hoe het werkt!

k

Waarom heb je een officiële waarschuwingsbrief werknemer nodig?

Een officiële waarschuwingsbrief werknemer heb je nodig op het moment dat een werknemer zich niet aan de regels binnen het bedrijf houdt. Met een officiële waarschuwingsbrief voor een werknemer kan je een dossier opbouwen van de werknemer. Dit kan van belang zijn op het moment dat de werknemer overtredingen blijft begaan en je de werknemer in de toekomst wil ontslaan. Daarnaast dient de officiële waarschuwingsbrief werknemer als een schriftelijk bewijs.

Wat regelt een officiële waarschuwingsbrief werknemer?

Deze officiële waarschuwingsbrief bevat het volgende:
* Een beschrijving van de overtreding van de werknemer.
* De datum van de overtreding van de werknemer.
* De sanctie die geldt bij herhaling van de overtreding.

Is deze officiële waarschuwingsbrief werknemer wel op maat?

Bij Ligo kun je alle documenten op maat maken, zodat deze zijn afgestemd op jouw bedrijf. Om de officiële waarschuwingsbrief te maken, doorloop je heel eenvoudig een online vragenlijst. Op basis van de antwoorden die je invult, genereert onze software voor jou een op maat gemaakte officiële waarschuwingsbrief welke je direct in Word en PDF kan downloaden. Zo heb je al binnen een paar minuten deze brief. Daarnaast ben je bij Ligo altijd verzekerd van juridisch correcte documenten die je ook nog eens online kunt ondertekenen.

Hulp bij beantwoording van de vragen?

Zodra je op “maak contract” klikt, doorloop je de online vragenlijst van de officiële waarschuwingsbrief. Loop je ergens tegen aan, of weet je niet wat je moet invullen? Stel je vraag in de Ligo chat (rechtsonder in je scherm) en krijg direct antwoord van onze Ligo juristen.

Aanvullend advies bij deze officiële waarschuwingsbrief werknemer?

Heb je een vraag over de waarschuwingsbrief voor de werknemer? Stel onbeperkt vragen aan onze topadvocaten en krijg gratis telefonisch advies over de officiële waarschuwingsbrief als ligo-member. Op elk rechtsgebieden hebben wij specialisten die jou altijd kunnen helpen. Je kunt bij deze brief voor de werknemer bijvoorbeeld vragen stellen over het volgende:

  • Wat kan ik het beste doen als de werknemer de overtreding blijft begaan?
  • Wat zijn de verschillen tussen een schorsing van een werknemer en een officiële waarschuwingsbrief?
  • Welke werking heeft deze brief bij een eventueel toekomstig ontslag van de werknemer?

Officiële waarschuwingsbrief werknemer laten nakijken?

Wil je jouw waarschuwingsbrief voor de werknemer laten nakijken? Dit kan snel en makkelijk via je Ligo-dashboard. Als je member kun je gratis offertes opvragen aan onze specialisten. Je uploadt de brief en binnen 1 werkdag na aanvraag ontvang je verschillende offertes van onze juristen, advocaten en fiscalisten. Onze specialisten werken alleen met vaste prijzen, zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Geen uren zoeken naar de juiste advocaat. Vergelijk prijs, ervaring en expertise en kies de beste.

Gerelateerde documenten

Indien de officiële waarschuwingsbrief voor de werknemer niet het document is dat je zoekt, heb je wellicht één van de volgende documenten nodig:
* Ontslagbrief werkgever
* Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd
* Arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd
* Oproepcontract min max
* Oproepcontract nul uren

Voordelen op een rijtje

  • Gratis 10 min advies gesprek jurist
  • Documenten in NL en ENG
  • Opgesteld door advocaten
  • Kwaliteitsgarantie
  • Online ondertekenen
  • Binnen enkele min document op maat
Onze advocaten staan voor je klaar!

Robin Steensma

MKS Advocaten

Altijd verzekerd van up-to-date contracten die zijn opgesteld door advocaten. Heb je een vraag over een document? Op elk gebied geven onze advocaten onbeperkt telefonisch advies.

Jelle 5

PERFECT!

Beoordeling:

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.

Onze Ligo specialisten staan voor je klaar

Heb je een vraag over je een contract? Stel onbeperkt juridische vragen aan onze aangesloten advocaten voor telefonisch advies als member. Op dagelijkse basis heb jij specialistische advocaten tot je beschikking op elk gebied. Zonder extra kosten!

Ligo is je partner in legal. Bij ons kun je terecht voor al jouw juridische zaken en vragen. Naast het eenvoudig op maat maken en downloaden van je contract, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met je contract. Je kan met ons bellen, emailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

Contracten op maat

Regel binnen een paar minuten al je contracten op maat voor je onderneming. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Altijd juridisch correct

Onze juridische documenten zijn opgesteld door advocaten. Je hoeft je geen zorgen te maken of het contract wel correct en in overeenstemming is met geldend recht.

Legal workflows

Weten welke stappen je moet nemen als je een werknemer aanneemt, bedrijf opricht of samenwerking aangaat? De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen.