Licentieovereenkomst Merk Engels

€69

1
Kies contract
2
Beantwooord vragen
3
Download contract

Bekijk hier hoe het werkt!

k

Waarom heb je een licentieovereenkomst merk Engels nodig?

Met de licentieovereenkomst merk Engels regel je het gebruik van merk. Het merkenrecht blijft eigendom van de licentiegever en de licentienemer krijgt alleen toestemming om het betreffende merk van de licentiegever te gebruiken. In de licentieovereenkomst merk Engels leg je bijvoorbeeld afspraken vast over de licentievergoeding, het gebied waar het merk gebruikt mag worden, eventuele registratie van de licentie en de looptijd van de licentie. Deze licentieovereenkomst is in het Engels. Indien je de Nederlandse versie nodig hebt, kun je deze hier vinden.

Why do you need a licensing agreement trademark?

With this agreement you arrange the right to use a trademark. The trademark right remains property of the licensor and the licensee only obtains the right to use the relevant trademark of the licensor. Pursuant to this licensing agreement trademark, you lay down agreements with regard to the license fee, the area where the trademark may be used, potential registration of the license and the duration of the license. This agreement is in English. In case you need the Dutch version, please see here the Licentieovereenkomst Merk.

Wat regelt een licentieovereenkomst merk Engels?

Deze licentieovereenkomst merk Engels bevat bepalingen zoals:

 • het merk
 • inschrijving van het merk en de licentie
 • het gebied
 • exclusieve of niet-exclusieve licentie
 • licentievergoeding
 • garanties
 • duur overeenkomst

Is deze licentieovereenkomst merk Engels wel op maat?

Bij Ligo kun je alle contracten op maat maken, zodat deze zijn afgestemd op jouw bedrijf. Om de licentieovereenkomst merk Engels te maken, doorloop je heel eenvoudig een online vragenlijst. Op basis van de antwoorden die je invult, genereert onze software voor jou een op maat gemaakte licentieovereenkomst merk welke je direct in Word en PDF kan downloaden. Zo heb je al binnen een paar minuten een licentieovereenkomst merk in het Engels. Daarnaast ben je bij Ligo altijd verzekerd van juridisch correcte documenten die je ook nog eens online kunt ondertekenen.

Hulp bij beantwoording van de vragen?

Zodra je op “Maak je contract” klikt, doorloop je de online vragenlijst van de licentieovereenkomst merk. Loop je ergens tegen aan, of weet je niet wat je moet invullen? Stel je vraag in de Ligo chat (rechtsonder in je scherm) en krijg direct antwoord van onze Ligo juristen.

Aanvullend advies bij deze licentieovereenkomst merk Engels?

Heb je een vraag over deze licentieovereenkomst? Stel onbeperkt vragen aan onze topadvocaten en krijg gratis telefonisch advies over een licentieovereenkomst merk als Ligo-member. Op elk rechtsgebied hebben wij specialisten die jou altijd kunnen helpen. Je kunt bij een licentieovereenkomst merk Engels bijvoorbeeld vragen stellen over het volgende:

 • Welke rechten gaan er over van de licentiegever naar de licentienemer en welke blijven achter bij de licentiegever?
 • Moet ik de licentie in laten schrijven bij het merkenregister?
 • Wat kan ik doen als er een inbreuk wordt gemaakt op de rechten van het merk in het gebied waar licentienemer het merk gebruikt?

Licentieovereenkomst merk Engels laten nakijken?

Wil je jouw licentieovereenkomst merk laten nakijken? Dit kan snel en makkelijk via je Ligo dashboard. Als member kun je gratis offertes opvragen aan onze specialisten. Je uploadt het contract en binnen 1 werkdag na aanvraag ontvang je verschillende offertes van onze juristen, advocaten en fiscalisten. Onze specialisten werken alleen met vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Geen uren zoeken naar de juiste advocaat. Vergelijk prijs, ervaring en expertise en kies de beste.

Gerelateerde documenten

Indien de licentieovereenkomst merk niet het document is dat je zoekt, heb je wellicht één van de volgende overeenkomsten nodig:
* Licentieovereenkomst Merk Nederlands
* Akte van overdracht Intellectuele Eigendomsrechten
* Licentieovereenkomst Model
* Akte van overdracht Model
* Licentieovereenkomst Tekening Engels

Voordelen op een rijtje

 • Gratis 10 min advies gesprek jurist
 • Documenten in NL en ENG
 • Opgesteld door advocaten
 • Kwaliteitsgarantie
 • Online ondertekenen
 • Binnen enkele min document op maat
Onze advocaten staan voor je klaar!

Robin Steensma

MKS Advocaten

Altijd verzekerd van up-to-date contracten die zijn opgesteld door advocaten. Heb je een vraag over een document? Op elk gebied geven onze advocaten onbeperkt telefonisch advies.

Jelle 5

PERFECT!

Beoordeling:

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.

Onze Ligo specialisten staan voor je klaar

Heb je een vraag over je een contract? Stel onbeperkt juridische vragen aan onze aangesloten advocaten voor telefonisch advies als member. Op dagelijkse basis heb jij specialistische advocaten tot je beschikking op elk gebied. Zonder extra kosten!

Ligo is je partner in legal. Bij ons kun je terecht voor al jouw juridische zaken en vragen. Naast het eenvoudig op maat maken en downloaden van je contract, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met je contract. Je kan met ons bellen, emailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

Contracten op maat

Regel binnen een paar minuten al je contracten op maat voor je onderneming. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Altijd juridisch correct

Onze juridische documenten zijn opgesteld door advocaten. Je hoeft je geen zorgen te maken of het contract wel correct en in overeenstemming is met geldend recht.

Legal workflows

Weten welke stappen je moet nemen als je een werknemer aanneemt, bedrijf opricht of samenwerking aangaat? De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen.