De beste manier om je contracten en juridische taken te managen

Met Ligo’s krachtige contractmanagement software krijg je controle over je contracten. Zeg een contract tijdig op, heronderhandel afspraken op tijd, raak nooit meer een contract kwijt. Naast het gemak van contracten op maat binnen enkele minuten heb je de backup van gespecialiseerde advocaten voor advies.

Alle benodigde features om volledige controle over je documenten te krijgen

Online contractbewerking

Pas een contract direct aan in je online omgeving van Ligo. Maak en track aanpassingen met versiebeheer. Nieuwe te bewerken documenten worden elke maand toegevoegd.

Aanpasbare templates

Wil je je eigen contracten gebruiken? Met onze aanpasbare templates kun je onze contracten wijzigen of vervangen door die van jezelf. Hiermee is het mogelijk om al jouw wensen door te voeren aan alle contracten van Ligo.

Contract reminders

Krijg inzicht in de status en verlenging van contracten, en beëindig een contract tijdig met automatische contract reminders.

Contract goedkeuring

Verstuur documenten ter goedkeuring, verzamel feedback en voer bewerkingen door. Zorg ervoor dat documenten perfect zijn bij elke stap van het proces.

Digitale ondertekening

Krijg contracten sneller ondertekend en voorkom het downloaden of e-mailen van een document. Laat je documenten snel ondertekenen met SignRequest. Liever DocuSign? Neem contact op met het Ligo team.

Veilige bewaring

Bewaar al je documenten op één beveiligde centrale plek. Met de zoekfunctie vind je binnen enkele seconden het juiste contact en met de mappen beheer je ze op een overzichtelijke manier.Vraag een Advocaat

Elk bedrijf is uniek. Soms heb je gewoon uniek advies nodig. Bij Ligo kun je zonder bijkomende kosten bellen met een advocaat om advies te krijgen.

Juridische Offertes

Je wilt niet achteraf geconfronteerd worden met een torenhoge advocatenrekening. Vraag eenvoudig offertes aan voor een juridisch werk en krijg binnen een dag voorstellen met vaste prijzen. Al onze advocaten zijn uitgebreid gescreend om het beste advies te geven.

Stappenplan

Een werknemer aannemen of ontslaan? Een derde partij inhuren? Ligo's workflows helpen je bij elke stap die je moet doorlopen. Laat je leiden door het stappenplan zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen.

Ondersteuning van topklasse

Juridische zaken kunnen complex zijn, waardoor je vast kan lopen. Het Ligo team helpt je bij elke juridische uitdaging en we kunnen ervoor zorgen dat je gekoppeld wordt aan de beste specialist.

Krijg meer met een Ligo membership

Ligo maakt een bedrijf starten makkelijk. Maar dat is alleen nog maar het begin. Ligo maakt het verder runnen van een bedrijf net zo gemakkelijk als het starten ervan. Ligo members hebben exclusief toegang tot de beste advocaten en features die je ervan verzekeren dat al je juridische uitdagingen zonder onnodige stress of slapeloze nachten afgehandeld worden.


Professional
Voor de organisatie
€299 / mo
Vanaf
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Vanaf 15
Chat & e-mail
Next level
Voor het groeiende bedrijf
€ 149 / mo
Bij maandbetaling
€ 129 / mo
Bij jaarbetaling
Onbeperkt
5
30
10
Chat & e-mail
Good to go
Voor kleine teams
€ 99 / mo
Bij maandbetaling
€ 75 / mo
Bij jaarbetaling
Onbeperkt
3
10
7
Chat & e-mail
Starter
Voor de beginnende ondernemer
€ 40 / mo
Bij maandbetaling
€ 30 / mo
Bij jaarbetaling
6
1
3
4
E-mail

Flexibele prijzen die aansluiten bij jouw behoeften

Kies voor per maand of per jaar. Het upgraden van je account kan op elk gewenst moment.
Maandelijks
Jaarlijks

Leer meer over hoe Ligo jou kan helpen

Plan een demo en kijk hoe Ligo jouw problemen kan oplossen