Algemene Voorwaarden Online Platform

€59

1
Kies contract
2
Beantwooord vragen
3
Download contract

Bekijk hier hoe het werkt!

k

Waarom heb je algemene voorwaarden online platform nodig?

Met algemene voorwaarden bescherm je jouw onderneming door bijvoorbeeld je aansprakelijkheid te beperken. Het zijn de spelregels voor het gebruik van jouw platform. Een belangrijk element van een online platform is dat het verschillende typen gebruikers (zoals freelancers en opdrachtgevers of verhuurders en huurders) bij elkaar brengt. Dit element wordt dan ook door de algemene voorwaarden gedekt, zodat onder andere duidelijk is dat overeenkomsten tussen deze typen gebruikers tot stand komen. Niet tussen gebruikers en jouw onderneming. Indien jouw gebruikers dienen te betalen voor de diensten, regel je ook op welke wijze betaald dient te worden (abonnementsvorm, eenmalig, automatische incasso of factuur).

Wat regelen de algemene voorwaarden online platform?

Deze algemene voorwaarden omvatten bepalingen over de volgende onderwerpen:

 • gebruik platform
 • account
 • prijzen
 • wijze van betaling
 • beperking aansprakelijkheid

Zijn de algemene voorwaarden online platform wel op maat?

Bij Ligo kun je alle contracten op maat maken, zodat deze zijn afgestemd op jouw bedrijf. Om de algemene voorwaarden online platform te maken, doorloop je heel eenvoudig een online vragenlijst. Op basis van de antwoorden die je invult, genereert onze software voor jou op maat gemaakte algemene voorwaarden online platform welke je direct in Word en PDF kan downloaden. Zo heb je al binnen een paar minuten algemene voorwaarden. Daarnaast ben je bij Ligo altijd verzekerd van juridisch correcte documenten die je ook nog eens online kunt ondertekenen.

Hulp bij beantwoording van de vragen?

Zodra je op “Maak je contract” klikt, doorloop je de online vragenlijst van de algemene voorwaarden online platform. Loop je ergens tegen aan, of weet je niet wat je moet invullen? Stel je vraag in de Ligo chat (rechtsonder in je scherm) en krijg direct antwoord van onze Ligo juristen.

Aanvullend advies bij deze algemene voorwaarden voor een online platform?

Heb je een vraag over deze voorwaarden? Stel onbeperkt vragen aan onze topadvocaten en krijg gratis telefonisch advies over algemene voorwaarden als Ligo-member. Op elk rechtsgebied hebben wij specialisten die jou altijd kunnen helpen. Je kunt bij algemene voorwaarden online platform bijvoorbeeld vragen stellen over het volgende:

 • Op welk moment moet ik mijn algemene voorwaarden voor mijn online platform verstrekken aan mijn klant/gebruiker om ze te laten gelden?
 • Is het voldoende als mijn klanten/gebruikers de algemene voorwaarden online op een webpagina in kunnen zien?
 • Kan ik mijn aansprakelijkheid volledig uitsluiten in mijn algemene voorwaarden?
 • Wat zijn de risico's als je een online platform hebt en hoe, en in hoeverre, kan ik die risico's afdekken met deze algemene voorwaarden?
 • Moet ik de algemene voorwaarden deponeren bij de Kamer van Koophandel om ze te laten gelden?

Algemene voorwaarden laten nakijken?

Wil je jouw algemene voorwaarden laten nakijken? Dit kan snel en makkelijk via je Ligo dashboard. Als member kun je gratis offertes opvragen aan onze specialisten. Je uploadt het contract en binnen 1 werkdag na aanvraag ontvang je verschillende offertes van onze juristen, advocaten en fiscalisten. Onze specialisten werken alleen met vaste prijzen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Geen uren zoeken naar de juiste advocaat. Vergelijk prijs, ervaring en expertise en kies de beste.

Gerelateerde documenten

Indien de algemene voorwaarden online platform niet het document is dat je zoekt, heb je wellicht één van de volgende documenten nodig:
* Terms and Conditions Apps Engels
* Algemene voorwaarden Webshop B2B
* Algemene voorwaarden Webshop B2C
* Algemene voorwaarden Zakelijke Dienstverlening (zzp)
* Privacy Policy voor websites

Voordelen op een rijtje

 • Gratis 10 min advies gesprek jurist
 • Documenten in NL en ENG
 • Opgesteld door advocaten
 • Kwaliteitsgarantie
 • Online ondertekenen
 • Binnen enkele min document op maat
Onze advocaten staan voor je klaar!

Robin Steensma

MKS Advocaten

Altijd verzekerd van up-to-date contracten die zijn opgesteld door advocaten. Heb je een vraag over een document? Op elk gebied geven onze advocaten onbeperkt telefonisch advies.

Jelle 5

PERFECT!

Beoordeling:

Ik zou jullie inderdaad aan iedereen aanbevelen. Ik was echt verbaasd over de snelle service in de live chat en hoe goed zij mij hielp. Er zijn weinig bedrijven die dit zo snel, goed en persoonlijk doen als jullie. Echt top.

Onze Ligo specialisten staan voor je klaar

Heb je een vraag over je een contract? Stel onbeperkt juridische vragen aan onze aangesloten advocaten voor telefonisch advies als member. Op dagelijkse basis heb jij specialistische advocaten tot je beschikking op elk gebied. Zonder extra kosten!

Ligo is je partner in legal. Bij ons kun je terecht voor al jouw juridische zaken en vragen. Naast het eenvoudig op maat maken en downloaden van je contract, heb je de volgende voordelen:

Gratis begeleiding juristen

Onze juristen zijn van 9:00u tot en met 23:00u beschikbaar om jou te helpen met je contract. Je kan met ons bellen, emailen en met ons chatten. Ook in de avonden en in het weekend.

Contracten op maat

Regel binnen een paar minuten al je contracten op maat voor je onderneming. Als Ligo member kun je onbeperkt gebruik maken van de meer dan 100 contracten in Nederlands en Engels.

Altijd juridisch correct

Onze juridische documenten zijn opgesteld door advocaten. Je hoeft je geen zorgen te maken of het contract wel correct en in overeenstemming is met geldend recht.

Legal workflows

Weten welke stappen je moet nemen als je een werknemer aanneemt, bedrijf opricht of samenwerking aangaat? De workflow is jouw persoonlijke legal assistant die je precies vertelt wat je moet doen.