Controle over al je contracten die je efficient beheert vanuit een veilige plek

Een professioneel platform voor contractmanagement, met volledige controle over de complete contract lifecycle. Stel documenten op, werk samen en automatiseer workflows. Zo werk je efficiënter en verhoog je omzet.

Alle benodigde features om volledige controle over je documenten te krijgen

Automatiseer contracten

Upload je eigen templates of gebruik die van Ligo om binnen enkele minuten foutloze contracten op maat te genereren. Bewerk ze en versies worden automatisch bijgehouden.

Handel op juiste moment

Stroomlijn processen met workflows door bij ieder contract de juiste werkzaamheden toe te wijzen aan de juiste personen binnen de organisatie. Zo mis je geen kansen en beheer je compliance.

Mis geen deadlines meer

Krijg inzicht in belangrijke termijnen en stuur nooit meer een handmatige reminder uit. Met automatische reminders vergeet je nooit meer een belangrijke actie te ondernemen.

Efficiënte samenwerking

Verstuur documenten voor interne goedkeuring, verzamel feedback en verwerk commentaar eenvoudig. Stroomlijn deze processen voor optimale efficiëntie bij elke stap.

Versnel het ondertekenen

Krijg contracten sneller ondertekend en voorkom het downloaden of e-mailen van een document. Onderteken digitaal met de Ligo onderteken tool of integreer bijv. DocuSign.

Beveilig alles centraal

Bewaar al je documenten op één beveiligde centrale plek. Met de zoekfunctie vind je binnen enkele seconden het juiste contact en met de mappen beheer je ze op een overzichtelijke manier.Opstellen, aanpassen en beheren

Zorg voor consistentie en snelheid met behulp van gestroomlijnde processen rondom het automatisch genereren van contracten. Pas een contract gemakkelijk aan in een online editor, zonder een contract te hoeven downloaden. Met één muisklik maak je een redline van verschillende versies waarin alle aanpassingen direct zichtbaar zijn.Samenwerken, goedkeuren en ondertekenen

Werk samen in documenten vanuit de online omgeving. Met het aanleggen van approval flows zorg je ervoor dat contracten automatisch naar de juiste persoon gaan voor de benodigde goedkeuring. Vervolgens sluit je sneller contracten/deals met de geautomatiseerde processen voor online ondertekening.Wat onze klanten over ons zeggen:

Paul Reijnierse
Een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform waarmee we controle hebben over het goedkeuren, ondertekenen en beheren van contracten. Operationeel werken we sneller en we zijn in staat om op het juiste moment actie te ondernemen om kansen te benutten.
Paul Reijnierse CEO, The Main Ingredient

Flexibele prijzen die aansluiten bij jouw behoeften

Kies voor een maandelijks of jaarlijks pakket. Bij het jaarlijkse pakket ontvang je korting.

Maandelijkse betaling
Jaarlijkse betaling
Professional
Voor de organisatie
€299 / mo
Vanaf
4
Onbeperkt
Onbeperkt
Op aanvraag
Next level
Voor het groeiende bedrijf
€ 49 / mo
Bij maandbetaling
€ 49 / mo
Bij jaarbetaling
4
5
30
Good to go
Voor kleine teams
€ 45 / mo
Bij maandbetaling
€ 29 / mo
Bij jaarbetaling
4
3
10
Starter
Voor de beginnende ondernemer
€ 15 / mo
Bij maandbetaling
€ 9 / mo
Bij jaarbetaling
4
1
3

Heb je nog vragen? Geen probleem, wij hebben de antwoorden.

Wat is contract lifecycle management (CLM)?

Contract lifecycle management is het systematisch en proactief managen van alle contracten binnen je bedrijf. Elk proces begint met het opstellen van een contract. Daarna volgen andere stadia van de cyclus, zoals goedkeuren, ondertekenen, compliance en vernieuwing. Met behulp van een contractmanagementsysteem beheer je het allemaal en werk je efficiënter.

Waarom zou ik mijn contracten managen met Ligo?

Met het online platform van Ligo heb je controle over de complete contract lifecycle. Je bespaart tijd én geld door allerlei slimme functies. Zoals automatisch contracten opstellen, reminders ontvangen, eenvoudiger goedkeuren en online ondertekenen. Het platform is gebruiksvriendelijk en daardoor geschikt voor elk team. Van in-house legal teams tot experts in sales en procurement. Een all-in-one-pakket waarmee je efficiënter werkt, risico’s beperkt en je omzet verhoogt.

Wat zijn de voordelen van contractmanagement?

Het toezien op een juiste uitvoering van processen is van groot belang voor elk bedrijf. Hetzelfde geldt voor het stroomlijnen van die bedrijfsprocessen. Het beheren van contracten was daarbij tot nu toe altijd handmatig, inefficiënt werk.

Met contractmanagement via het platform van Ligo optimaliseer je dit allemaal:
  • Versnel elke contractcyclus door op het juiste moment te handelen.
  • Bespaar tijd met makkelijker goedkeuren en online ondertekenen.
  • Maak betere contracten met behulp van sjablonen en contractwizards.
  • Beveilig je documenten door deze op één veilige plek te bewaren.
  • Verhoog je omzet door altijd bovenop je onderhandelingen te zitten.

Wat zijn de risico’s als ik mijn contracten niet goed beheer?

Je denkt vast niet elke dag aan je contracten. Maar een slecht overzicht en slordig beheer kunnen grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Misgelopen omzet omdat je niet op tijd over prijsafspraken (her)onderhandelt.
  • Onnodige kosten en verloren tijd door het zoeken naar de juiste documenten.
  • Fouten in contracten doordat je deze handmatig opstelt.
  • Documenten kwijtraken die je nodig hebt voor de verkoop van je bedrijf.

Hoe begin ik met contractmanagement?

Je kunt gelijk beginnen met een gratis demo van Ligo. Wil je meer weten of heb je nog vragen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We vertellen het je graag, dus neem gerust contact op.