Want to join the Ligo team?

Interesse in een van deze vacatures? We kijken uit naar je motivatie en CV.

Legal Support & Sales

Ligo is op zoek naar een commerciële en enthousiaste Legal Support & Sales Hero om het team te versterken. Als jij ondernemend bent, ambitieus, impact wil maken, aan iets wil bouwen en ook nog van gezelligheid houdt, dan zijn we op zoek naar jou!. Bekijk hier de vacature:

Junior Ruby on Rails developer

Ben jij geïnteresseerd om als Ruby on Rails developer een conservatieve markt te disrupten? Ligo is op zoek naar een developer (liefst fullstack) om ons development team te komen versterken! Je werkt samen met onze CTO waar je enorm veel van leert. Uitzicht op doorgroeimogelijkheden. Bekijk hier de vacature:

Legal Manager

Ben jij geïnteresseerd om als Legal Manager een conservatieve markt te disrupten? Ligo is een snel groeiende legal tech startup en is op zoek naar een enthousiaste jurist met organisatie en commerciële skills om het team te versterken!

Head of Growth

Een enthousiaste “data driven” marketeer met een growth hacking mentaliteit die snel resultaat wil behalen. Jij bent Ligo’s eerste Growth Hacker / Online Marketeer die onze online presence verder op gaat zetten en uitbouwen.

Online marketing stagaire

Ben jij een HBO of WO student, commercieel, een aanpakker, proactief, werk je zelfstandig, kan je tegen hectiek, wil je meedenken met onze online strategie en ben je super enthousiast om bij een snelgroeiende startup aan de slag te gaan?

Operations Manager

Ligo is een snel groeiende legal tech scale-up en is op zoek naar een enthousiast operational wonder om het team te versterken. Als jij ondernemend bent, ambitieus, een regelaar, impact wil maken, aan iets wil bouwen en ook nog van gezelligheid houdt, dan zijn we op zoek naar jou!

Rechten stagaire (content)

Ben jij een enthousiaste student die als juridisch stagiair bij een innovatieve startup ervaring op wil doen? En past het schrijven van juridische content helemaal in jouw straatje? Het Ligo-team wil met jou aan de slag!

Rechten stagaire (commercieel)

Ben jij een enthousiaste student die als juridisch stagiair bij een innovatieve startup ervaring op wil doen? Vind je het een uitdaging om commerciële skills te ontwikkelen als rechtenstudent door veel contact te hebben met klanten en advocaten? Het Ligo-team wil met jou aan de slag!