Want to join the Ligo team?

Interesse in een van deze vacatures? We kijken uit naar je motivatie en CV.

Front-end developer

Geïnteresseerd in het verstoren van de 'ouderwetse' legal markt bij een snel groeiende startup? Ligo is op zoek naar een front-end developer om ons development team te komen versterken! Door onze recente groei zijn we op korte termijn op zoek naar een enthousiaste front-end developer met ervaring in Javascript en Ruby. Bekijk hier de vacature:

Lead developer

Ben jij geïnteresseerd om als lead developer een conservatieve markt te disrupten? Ligo is op zoek naar een lead developer (fullstack) om ons development team te komen versterken! Door onze recente groei zijn we op korte termijn op zoek naar een enthousiaste fullstack developer met ervaring in Ruby en Ruby on Rails. Bekijk hier de vacature:

Legal Manager

Ben jij geïnteresseerd om als Legal Manager een conservatieve markt te disrupten? Ligo is een snel groeiende legal tech startup en is op zoek naar een enthousiaste jurist met organisatie en commerciële skills om het team te versterken!

Growth Hacker

Een enthousiaste “data driven” marketeer met een growth hacking mentaliteit die snel resultaat wil behalen. Jij bent Ligo’s eerste Growth Hacker / Online Marketeer die onze online presence verder op gaat zetten en uitbouwen.

Online marketing stagaire

Ben jij een HBO of WO student, commercieel, een aanpakker, proactief, werk je zelfstandig, kan je tegen hectiek, wil je meedenken met onze online strategie en ben je super enthousiast om bij een snelgroeiende startup aan de slag te gaan?

Rechten stagaire (content)

Ben jij een enthousiaste student die als juridisch stagiair bij een innovatieve startup ervaring op wil doen? En past het schrijven van juridische content helemaal in jouw straatje? Het Ligo-team wil met jou aan de slag!

Rechten stagaire (commercieel)

Ben jij een enthousiaste student die als juridisch stagiair bij een innovatieve startup ervaring op wil doen? Vind je het een uitdaging om commerciële skills te ontwikkelen als rechtenstudent door veel contact te hebben met klanten en advocaten? Het Ligo-team wil met jou aan de slag!