9e3625ba60e5225fe2a59c9e050a4e7902e8c4d5

Maurits van Buren

Advocaat bij Brantjes Advocaten

Ik ben partner en advocaat arbeids- en ondernemingsrecht bij Brantjes Advocaten.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het oplossen van arbeidsrechtelijke vraagstukken (zoals reorganisatie, medezeggenschap, collectief en individueel ontslag, etc.) en de daarmee gepaard gaande ondernemingsrechtelijke vraagstukken (bijv. in het kader van een reorganisatie of herinvestering onderhandelen van een nieuwe aandeelhoudersovereenkomst, uitgifte van aandelen, etc.).

Mijn onderscheidend vermogen bestaat eruit dat waar de grote advocatenkantoren zich vooral focussen op de grote internationale ondernemingen, ik mij focus op de middelgrote en op groei gerichte ondernemingen. Hierdoor kan ik deze ondernemingen de begeleiding en ondersteuning bieden die zij verdienen. Door mijn kennis en ervaring op het gebied van het arbeids- én ondernemingsrecht onderscheid ik mij bovendien van de advocaten die zich puur op het arbeidsrecht richten.

Stel een vraag aan Maurits

Als Ligo member kan je iedere specialist op Ligo direct vragen stellen. Zij bellen je dan binnen een dag op om je vraag te bespreken. Super makkelijk en snel!

Stel je vraag

Info

Specialismen:
Arbeid, Huur / Vastgoed, Onderneming
Functie:
advocaat
Ervaring:
9 jaar
Starterstarief:
Ik hanteer geen speciaal starterstarief