7f9b0ec627d7376c448c9418c6f5ebbc9e44d1ae

Wouter Dammers

Advocaat / Founder bij LAWFOX

LAWFOX is een procespraktijk voor internetondernemingen. LAWFOX voorziet in flexibele, duidelijke en praktische ondersteuning bij juridische conflicten.

LAWFOX richt zich op de internetbranche en het ICT-recht. Van handhaving van auteursrecht op software tot het vorderen van nakoming bij onderhoud van IT-projecten. Van privacy in de cloud tot beslag op broncode. Van schadevergoeding wegens beveiligingsinbreuken tot mislukte SEO dienstverlening. LAWFOX kan je van dienst zijn.

LAWFOX hanteert bovendien vaste prijzen. Zo heb je altijd duidelijkheid over de kosten en weet je vooraf waar je aan toe bent. Ook success fees behoren tot de mogelijkheden.

Het kantoor van LAWFOX is eind 2013 opgericht door internetadvocaat en lawpreneur Wouter Dammers. Hij heeft praktijkervaring op het snijvlak van recht en technologie sinds 2007. Wouter is in 2009 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg op de master Law & Technology, na daar al eerder met genoegen zijn master International and European Public Law te hebben afgerond. Na drie jaar als IT-advocaat bij SOLV heeft hij de overstap gemaakt naar juridisch advieskantoor ICTRecht. Vanuit ICTRecht heeft Wouter LAWFOX opgericht. Tot zijn klantenkring behoren onder meer softwaredevelopers, hostingproviders, webshops, online marketeers en consultants.

Meer info? https://www.lawfox.nl

Stel een vraag aan Wouter

Als Ligo member kan je iedere specialist op Ligo direct vragen stellen. Zij bellen je dan binnen een dag op om je vraag te bespreken. Super makkelijk en snel!

Stel je vraag

Info

Specialismen:
ICT, Intellectueel Eigendom, Online
Functie:
advocaat
Ervaring:
9 jaar
Starterstarief:
Ik hanteer speciale starterstarieven