9e7dc47a42d15842264629f9d8514e5a310e7d75

Merel Huijbers

Senior Associate bij Boontje Advocaten

Merel is sinds 2006 advocaat en volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Mede door haar jarenlange ervaring bij Baker & McKenzie, heeft ze veel ervaring opgedaan in de advisering van zowel nationale- als internationale cliënten. In deze periode heeft zij brede kennis opgedaan op diverse terreinen van het arbeidsrecht, zoals (collectief) ontslagrecht, overgang van onderneming en concurrentiebedingen.

Merel heeft halverwege 2015 heel bewust gekozen om haar carrière voort te zetten bij Boontje Advocaten. Het ondernemerschap lonkte, maar ze wilde niet inleveren op de kwaliteit van dienstverlening . Boontje Advocaten biedt met ruim 15 advocaten, allen gespecialiseerd in het arbeidsrecht, de slagkracht en de kwaliteit die cliënten mogen verwachten van de toonaangevende internationale kantoren, maar met de persoonlijke aandacht, toewijding en betrokkenheid van een niche kantoor. En uiteraard tegen scherpe tarieven. Kijk voor een nadere toelichting op de website: www.boontjeadvocaten.nl.

Merel maakt graag kennis met u! Merel is pragmatisch en houdt van korte lijnen. U kunt van haar verwachten dat ze met u meedenkt en de commerciële belangen - die nou eenmaal aan elke kwestie verbonden zijn - niet uit het oog verliest. U kunt bij Merel terecht met al uw arbeidsrechtelijke vragen. Zo adviseert zij onder andere over het ontslagrecht en concurrentiebedingen, maar kunt u ook bij haar terecht voor het op maat maken van arbeidsovereenkomsten en freelance-overeenkomsten en het opstellen van bonusplannen, optieplannen et cetera.

Ook ten aanzien van de kosten voor advisering is Merel graag bereid met u mee te denken, waarbij gedacht kan worden aan fixed-fees.

Hopelijk tot ziens!

Stel een vraag aan Merel

Als Ligo member kan je iedere specialist op Ligo direct vragen stellen. Zij bellen je dan binnen een dag op om je vraag te bespreken. Super makkelijk en snel!

Stel je vraag

Info

Specialismen:
Arbeid
Functie:
advocaat
Ervaring:
12 jaar
Starterstarief:
Ik hanteer speciale starterstarieven