1526c5dd27a4310b4ae7d6e3202f85236704ca56

Katelijn van Voorst

Partner bij FoxWaldmeister

Ik adviseer en procedeer op het gebied van de nationale en internationale commerciële handelspraktijk. Ik ben daarbinnen gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht, met name auteursrecht, merkenrecht en mediarecht. Maar ik hou mij ook vaak bezig met de algemenere zaken van het (internationale) handelsbedrijf, zoals de verkoop en distributie.

Ik werkte eerder als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, Certa Legal Advocaten en mijn familiekantoor Van Voorst Advocaten. Ik heb ook ervaring in het bedrijfsleven als jurist bij Talpa. In 2005 deed ik een Master of Laws (LL.M.) in internationaal handelsrecht met een specialisatie in intellectueel eigendomsrecht aan de New York University School of Law. In 2006 was ik juridisch adviseur bij het Columbia University Medical Center in New York. Ik heb een groot internationaal netwerk.

Stel een vraag aan Katelijn

Als Ligo member kan je iedere specialist op Ligo direct vragen stellen. Zij bellen je dan binnen een dag op om je vraag te bespreken. Super makkelijk en snel!

Stel je vraag

Info

Specialismen:
Algemene Voorwaarden, Intellectueel Eigendom, Online
Functie:
advocaat
Ervaring:
18 jaar
Starterstarief:
Ik hanteer speciale starterstarieven