Meer klanten en je praktijk laten groeien?

Ligo zorgt voor kwalitatieve nieuwe klanten voor je

Duizenden ondernemers gebruiken Ligo om hun juridische zaken te regelen. Steeds meer ondernemers gaan online op zoek gaan naar een advocaat. Ligo biedt jou als advocaat een platform, waarmee het nog nooit zo makkelijk is geweest om jezelf te presenteren voor nieuwe klanten die behoefte hebben aan jouw diensten. Je ontvangt enkel aanvragen van klanten die zien op jouw specialisme. Wij zorgen ervoor dat je in verbinding komt met de juiste cliƫnten.

Wat zijn de voordelen voor jou als advocaat?

  • Ligo zorgt voor consistente stroom potentiĆ«le klanten
  • Kwalitatieve verzoeken door controle van Ligo
  • Minder geld en tijd kwijt aan marketing / sales
  • Publiceer artikelen op je persoonlijke pagina
  • Vergroting online presence van jou en je kantoor

Hoe werkt het?

Offerte aanvragen

Ondernemers kunnen via Ligo offertes aanvragen. Je krijgt een bericht van ons als er een aanvraag is op het gebied van jouw specialisme. Jij als advocaat kan, maar bent niet verplicht, om een offerte in te dienen. Met onze software kan dit heel makkelijk zonder enig document te hoeven uploaden. De klant kan contact met je opnemen of online een vraag aan je stellen over de offerte. We laten het je weten als de klant voor jou heeft gekozen.

Telefonische consulten

Ligo members met een juridische vraag kunnen telefonische consulten aanvragen. Op deze manier maken wij legal toegankelijk voor duizenden ondernemers die normaal gesproken de stap naar een advocaat te groot zouden vinden. Het gaat om een kosteloos gesprek van maximaal 30 minuten. Voorbereiding wordt echter niet verlangd. Voor complexe vraagstukken van een member die meer tijd vergen, kan de advocaat na 30 minuten een voorstel doen.

Meld je nu aan als advocaat

Binnen 2 dagen nemen we contact met je op.


Veel voorkomende vragen

Is aansluiting tot Ligo niet in strijd met de gedragsregels van de Orde van Advocaten?

Nee, onze gebruikers kiezen zelf onafhankelijk een advocaat voor de uitvoering van juridische diensten.

Hoe verloopt het aanmeldingsproces?

Na versturing van bovenstaand aanmeldingsformulier streeft Ligo ernaar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen. Ligo werkt met specialistische advocaten en screent dan ook op expertise, ervaring en vakgebied. Na het contact kan eventueel direct een account worden aangemaakt bij Ligo en kan je starten met het uitbouwen van je praktijk!